Menu
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Laurbærkirsebær Etna: Den mest efterspurgte laurbærhæk i Skandinavien

Laurbærkirsebær Etna (Prunus lauroceracus ‘Etna’) er nok den sort laurbær, som har det mest eksotiske udseende. Knopperne med nye blade har en rødlig farve, og i maj og juni får hække hvide blomster. Sidst på sommeren ændrer bladene farve og bliver mørkegrønne. Laurbærkirsebær vokser meget kompakt, men ikke så hurtigt. Dette gør den ideel som lav eller mellemhøj hæk på 80 til 150 cm. Se vores priser her.

Vores konkurrencedygtige priser på laurbærkirsebær

Det er nemt at vurdere prisen på netop din laurbærkirsebærhæk i vores priskonfigurator. Afhængigt af tilgængelighed kan du vælge mellem pottedyrket, forgrenet eller velgrenet kvalitet samt forskellige højder. Husk, at priserne kan ændre sig i løbet af sæsonen grundet efterspørgslen på laurbærkirsebær hække af sorten Etna.

Rabat på din laurbærkirsebær Etna

Nogle gange sker det, at vi har plads til en ekstra palle eller to i lastbilen, og dem vil vi gerne udfylde for at transportere vores planter mere miljøvenligt. Så kan det ske, at vi kan give dig lidt ekstra rabat på din laurbærkirsebærhæk. Glem derfor ikke at trykke på rabatknappen i priskonfiguratoren, så du kan se, om du kan få en lille ekstra rabat.

Tidligere kunders billeder og anmeldelser af laurbærkirsebærhækken

Vores mission er at spille med åbne kort, og det har været nøglen til succes for Plantinavia. Vores kunder elsker at dele deres erfaringer på platforme som Trustpilot eller at vise billeder frem på Instagram. Så spekulerer du stadig på, om det er os, du vil købe hæk fra? Læs vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er bedømt som den allerbedste planteskole i hele Skandinavien.

Hvad kan du ellers finde på denne side? (Indhold)

En oversigt over laurbærkirsebær etnas egenskaber
Laurbærkirsebær videoer
En oversigt over alle tilgængelige varianter af vores laurbærkirsebærhæk
En praktisk FAQ med de mest almindelige spørgsmål om laurbærkirsebær etna

i ved det allerede I er klart de bedste…

i ved det allerede I er klart de bedste leverandør på markedet. Hvis jeg skulle have en hæk mere ville jeg uden tvivl vælge jer. Jeg har været tryg ved jer , når man kontakter jer er det som at I lukker en ind i jeres “plante familie” planterne er af højeste kvalitet og I hjælper alt hvad I kan. Jeg vil anbefale jer for evigt. I er i min optik den eneste leverandør som jeg til enhver tid vil have fuld tillid til. Tak for jeres skønne planter, de bliver passet plejet på bedste vis og man får kun kvalitet fra jer. Mine bedste anbefalinger til enhver tid. Tak fordi der findes ærlige mennesker stadigvæk

Sus

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort beskrivelseDen kompakte vækst og de attraktive rødlige skud gør laurbærkirsebærren 'Etna' til et blikfang året rundt.
Hårdførhed over vinterenFrost-resistent og hårdfør ned til -23 grader
VækstOpretstående og meget tæt, forgrenet vækst
Højde efter 10 år150-200 cm. Bredde efter 10 år: omkring 1.5 meter
LøvMørkegrønt skinnende løv med en stor, rund form (12 x 5 cm) og særligt attraktive bronzefarvede skud.
VæksthastighedRelativt langsomt voksende for en laurbær hæk, omkring 10 - 25 cm i højden.
VinterbladeIkke en stor ændring om vinteren, men skiller sig ud om foråret, især ved den rødlige spiring.
GiftighedGiftige komponenter
Krav til lysSolrigt til skygge, trives bedst i delvis skygge
Max højdeMaksimal højde: 2,5 meter. Maksimal bredde: ca. 1 meter.
AnvendelseSpecielt velegnet til tætte, kompakte hække eller som læhegn, men kan også bruges som en enlig plante.
FrugterMørkerød til sort lilla, oval
Pigge/torneIngen
PlaceringstipsTolererer ethvert plantningssted. Skaber meget kontrast til andre planter i haven på grund af dens udseende i foråret.
JordbundTrives godt på veldrænet humus-havejord, men tolererer også sandet- eller næringsfattig jordbund.

FAQ

Hvordan måler I planterne?

Højden måles som højden på selve planten, hvilket vil sige, at rodklumpen/potten ikke medtælles.

Hvor stor er rodklumpen/potten på mine planter? Og hvor stor en grøft skal jeg grave?

Disse informationer finder du under billedet af din valgte hæk på hjemmesiden. Klik på den højde, du har valgt, og du vil se et ikon under billedet af planten. Det viser størrelsen af ​​rodklumpen/potten. Grøften skal så være 1,5-2 gange større end rodklumpen.

Skal jeg beskære planterne allerede ved plantningen?

Nej, vent med at klippe hækken, til den begynder at etablere sig. Du kan godt trimme lidt, men ikke den helt store klipning, før den har slået rod.

Skal jeg gøde, når jeg planter?

Nej, vent med at gøde dine planter til næste forår.

Hvor meget vand har mine planter brug for?

Nyplantede hækplanter skal have en hel del vand. Sørg for, at jorden hele tiden er fugtig (ikke våd) helt ned til rødderne. Dette gælder hele det første og andet år. Vand grundigt, indtil der kommer frost i jorden, tag så en pause over vinteren, og begynd at vande igen, når frosten forsvinder.

Vis alle spørgsmål

Pris oversigtFiltrer dit valg::

Blog

Plantinavias unikke transporter

skrevet af Richard van der Wal

Vores metode Vi arbejder med hurtige transporter. Vi gør alt for at den opgravede hækplante udsættes for minimal stress, og dermed kan fortsætte med at vokse, uden at skulle gendannes. Sådan gør vi: 1. Deadline for ordrer er om onsdagen, nogen gange er det muligt at afgive en ordre om torsdagen. Efter disse er afgivet, …

Læs videre
2662

Rodbeskæring og omplantning

skrevet af Richard van der Wal

Dyrkes hurtigt Lad os sige at en Thuja vokser omkring 50 cm om året, så vil det tage omkring 2-3 år for en plante at blive omkring 150-175 cm høj. Mange planteskoler ønsker at få høje planter hurtigt, eftersom de sælger bedre når de har en højde på omkring 175 cm. De dyrkes hurtigt, ofte …

Læs videre
2554

Vores hækplanter dyrkes i humusrig sandjord På vores hollandske planteskole investeringer vi enormt meget i et sundt og aktivt liv i jorden. Når alt kommer til alt, gælder det, at jo bedre jordens kvalitet og tilstand, jo bedre har vores levende hegn det. Vi indhenter også specialuddannede jordbundseksperter, der hvert år undersøger jorden i vores …

Læs videre
2640