Plantinavia holder sommerferie. Næste levering: Uge 37 (pottedyrket).

Garanti på dine hækplanter

Garanti på produkter, du køber: For os er det en selvfølge.
Efterhånden som flere og flere mennesker køber produkter over internettet, er det blevet afgørende at sætte sig ind i garantibetingelserne på forhånd.

Garanti kan være en kompliceret ting, men vi foretrækker en simpel, gennemsigtig tilgang:

Du får garanti på vores hækplanter i op til højest 37 måneder.

Det er vigtigt, at du tager dig tid til at læse garantibetingelserne, så du kan undgå eventuelle skuffelser i fremtiden.

1. Garantibetingelserne for levende produkter reguleres ved lov forskelligt fra almindelige husholdningsvarer. Dette skyldes, at der er tale om et levende produkt. Både købere og sælgere er ansvarlige.
2. Plantinavia leverer et 100% kvalitetsprodukt. Vores utallige anmeldelser på Trustpilot afspejler den kvalitet, vi leverer.
3. Hvis en plante dør inden for 3 måneder, erstatter vi den omkostningsfrit.
4. Hvis en plante dør efter mellem 3 og 6 måneder, erstatter vi den, såfremt plantens mangler er dokumenteret inden for de første 3 måneder ved hjælp af billeder og/eller video.
5. Hvis en eller flere planter dør efter 6 måneder, er det ved lov således, at det er kundens ansvar at bevise, at planten er død på grund af manglende kvalitet i løbet af de første 6 måneder.
6. Der findes leverandører, der nærmes bruger garantien som et markedsføringsværktøj. Hvis du står mellem at vælge os og en leverandør, der reklamerer med en længere garanti, er vi parate til at tilbyde dig den samme garanti + 1 ekstra måned. Herunder maksimalt 37 måneder. Det er vigtigt, at garantibetingelserne for den leverandør, du sammenligner os med, bliver din garanti for købet. Med andre ord: I så fald modtager du den alternative garanti mod de vilkår, der tilbydes af en anden udbyder.
7. Yderligere bestemmelser vedrørende garantien kan læses i vores generelle vilkår og betingelser. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på 020-117771.

Trillebør

0 produkter

Ingen varer i kurven.