Menu
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search
  • Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

1 – Introduktion

Denne privatlivspolitik tjener at oplyse om, hvorledes Plantinavia, CVR 12 94 44 62, St. Barbaraweg 22, Budel-Dorplein, Holland e-mail: info@plantinavia.dk (benævnt “vi”, “os”, “vores” i denne privatlivspolitik) indsamler og behandler dine personlige data, også benævnt personlige oplysninger.

1.1 “Du” refererer til dig som deltager og bruger af plantinavia.dk. “Vores” henviser til os hos Plantinavia. Vores hjemmeside refererer til som plantinavia.dk.

1.2 Plantinavia er dataansvarlig og derfor ansvarlig for dine personlige data.

1.3 Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan vi indsamler og anvender dine data, har du ret til at klage til Datatilsynet; den danske tilsynsmyndighed for databeskyttelse. Vi ville være taknemmelige, hvis du først ville kontakte os, såfremt du har en klage, så vi kan forsøge at løse problemet for dig.

1.4 Det er meget vigtigt, at de oplysninger, vi opbevarer om dig, er korrekte og opdaterede. Lad os vide, hvis dine personlige oplysninger ændres ved at sende os en e-mail på info@plantinavia.dk.

2 – Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger?

2.1 Med dit samtykke sender vi dig e-mails om vores produkter og tjenester. Dette er en gratis service, som inkluderer premium materiale (blogs, videoklip, arbejdsbøger, white papers osv.) samt information om forskellige begivenheder.

2.2 Når du køber noget fra vores hjemmeside, indsamler vi de personlige oplysninger, som du giver os som et led i købs- og salgsprocessen. Det gør det muligt for os at levere både de tjenester og produkter, du har købt, samt at tilbyde dig support. Vi indsamler også oplysninger om dig i din tid som Plantinavia-kunde for at kunne sende dig relevant kommunikation. Disse data omfatter din købshistorie, hvordan du interagerer med vores hjemmeside og hvilke tilbud og begivenheder, du viser interesse for ved at læse e-mails fra os eller klikke på links i e-mails fra os.

3 – Hvilke typer personlige oplysninger indsamler vi?

3.1 Personlige data eller oplysninger betyder enhver information, der kan bruges til at identificere en person. Det omfatter ikke anonymiserede data. Vi kan behandle bestemte typer personoplysninger om dig på følgende måder:

·      Identitetsdata kan omfatte dit fornavn, efternavn, faglige titel og fødselsdato.

 

·      Kontaktoplysninger kan omfatte din faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mail-adresse, telefonnumre og konti på sociale medier.

·      Finansielle data kan omfatte din bankkonto og betalingskortoplysninger.

·      Transaktionsdata kan omfatte detaljer om betalinger mellem os og andre detaljer om køb foretaget af dig.

·      Tekniske data kan omfatte dine logindata, IP-adresser, browsertype og -version, browser plug-in typer og versioner, tidszoneindstillinger og placering, operativsystem og platform og anden teknologi på de enheder, du bruger til at få adgang til vores websteder.

·      Profildata kan omfatte dit brugernavn og din adgangskode, dine køb eller ordrer, dine interesser, præferencer og feedback.

·      Anvendelsesdata kan omfatte oplysninger om, hvordan du bruger vores hjemmeside, produkter og tjenester.

·      Marketing- og kommunikationsdata kan omfatte dine præferencer ved tilsendelse af marketingkommunikation fra os og vores tredjeparter samt dine kommunikationspræferencer.

3.2 Vi kan også behandle aggregerede data fra dine personlige data, men disse oplysninger afslører ikke din identitet og kan som sådan ikke betegnes personlige data. Et eksempel på dette er, når vi inkluderer dine brugsdata i beregningen af, hvor stor en procentdel af websitebrugere, der anvender en bestemt funktion på vores websted. Hvis vi linker aggregerede data med dine personlige data, således at du kan identificeres fra den, behandles oplysningerne som personlige data.

3.3 Vi indsamler ikke nogle følsomme oplysninger om dig. Følsomme data refererer til data, der indeholder detaljer om din race eller etnicitet, religiøse eller filosofiske overbevisninger, sexliv, seksuel orientering, politiske holdninger, fagforeningsmedlemskaber, information om dit helbred og genetiske og biometriske data. Vi indsamler ikke nogen information om kriminelle domme eller lovovertrædelser.

4 – Hvordan indsamler vi dine personlige data?

4.1 Vi samler data om dig ved en række forskellige metoder, herunder:

·      Direkte interaktioner: Du overgiver data om dig selv, når du udfylder formularer på vores hjemmeside (eller på anden måde) eller ved at kommunikere med os via post, telefon, chat, e-mail og lignende, herunder når du:

o   bestiller vores produkter eller tjenester;

o   opretter en konto på vores hjemmeside

o   abonnerer på vores service eller publikationer;

o   anmoder om at få tilsendt ressourcer eller markedsføring;

o   tilmelder dig en konkurrence, lodtrækning, kampagne eller undersøgelse; eller

o   giver os feedback.

·      Automatiserede tekniske eller adfærdsmæssige data: Når du bruger vores hjemmeside, kan vi automatisk indsamle tekniske data om dine enheder, browsingadfærd og brugsmønstre. Vi indsamler disse data ved hjælp af cookies, serverlogfiler og lignende teknologier. Vi kan også modtage tekniske data om dig, hvis du besøger andre hjemmesider, der bruger vores cookies. Se vores Cookiepolitik for yderligere oplysninger.

·      Tredjeparter eller offentligt tilgængelige kilder: Vi kan modtage personlige oplysninger om dig fra forskellige tredjeparter og offentlige kilder som beskrevet nedenfor:

o   tekniske data fra følgende parter: Woocommerce, Drip;

o   analyseleverandører såsom Google baseret uden for EU;

o   reklamenetværk såsom Google og Facebook baseret uden for EU;

o   identitets- og kontaktdata fra dataforhandlere eller aggregatorer såsom Find.dk og Krak.dk, der er baseret i EU;

o   identitets- og kontaktdata fra offentligt tilgængelige kilder som De Gule Sider med hjemsted i EU.

5 – Hvad skal vi bruge dine personlige oplysninger til?

5.1 Vi bruger kun dine personlige oplysninger, når det er lovligt tilladt. De mest almindelige anvendelser af dine personlige data er:

·      Når i vi skal fuldføre kontrakten mellem os.

·      Når vi skal overholde lovmæssige forpligtelser eller bestemmelser.

·      Når det er nødvendigt for vores legitime interesser (eller tredjeparts), og hvor dine interesser og rettigheder ikke tilsidesætter disse.

5.2 Du modtager marketingskommunikation fra os, såfremt du har:

·      anmodet om oplysninger fra os eller købt varer eller tjenester fra os;

·      givet os dine oplysninger og markeret afkrydsningsfeltet for tilsendelse af marketingkommunikation ved indtastningen af ​​dine oplysninger (f.eks. Hvis du starter et abonnement på en af ​​vores e-mail abonnementer eller anden e-mail marketing); eller

·      hvis du i et hvilket som helst tilfælde ikke har fravalgt at modtage denne markedsføring.

5.3 Når vi beder om dine personlige data, beder vi samtidig om dit samtykke og bekræftelse via e-mail, før vi bruger det til markedsføringsformål. Vi giver dig dermed mulighed for at tilbagetrække dit samtykke. Du kan tilbagetrække dit samtykke når som helst ved at opdatere dine præferencer under indstillinger eller klikke på linket “unsubscribe” eller “afmeld”, som du finder i enhver e-mail, vi sender dig i form af e-mail marketing. Du kan også kontakte os når som helst på info@plantinavia.dk for at tilbagetrække dit samtykke.

5.4 Såfremt du vælger ikke at modtage vores marketingkommunikation, ændres der ikke på de personlige oplysninger, der leveres til os som følge af dit køb af produkt/service, din anvendelse af produkt/service eller andre transaktioner. Hvis du afmelder dig, skal du være opmærksom på, at din brugeroplevelse muligvis ikke fungerer som påtænkt, og at Plantinavia muligvis ikke kan holde dig opdateret omkring ændringer vedrørende tjenester, du har købt.

6 – En opsummering af vores anvendelse af dine personlige oplysninger

Herunder fremgår en opsummerende beskrivelse af de måder, hvorpå vi har til hensigt at bruge dine personlige data såvel som de juridiske fundamenter, der lægger til grund for vores anvendelse af disse. Vores lovmæssige interesser forklares også, hvor det er relevant.

§  Formål
§  Type af data
§  Lovmæssigt grundlag for anvendelse af data
§  At levere, administrere, udvikle og vedligeholde vores produkter / tjenester
§  Identitetsdata

§  Kontaktdata

§  Finansielle data

§  Transaktionsdata

§  Tekniske data

§  Profildata

§  Brugerdata

§  Marketing- og kommunikationsdata
§  Udførelsen af en kontrakt med dig
§  At overholde lovmæssige forpligtelser
§  Identitetsdata

§  Kontaktdata

§  Finansielle data

§  Transaktionsdata
§  Juridisk forpligtelse
§  At levere relevant indhold og markedsføring til dig vedrørende vores produkter/tjenester
§  Identitetsdata

§  Kontaktdata

§  Tekniske data

§  Profildata

§  Brugerdata

§  Marketing- og kommunikationsdata
§  Legitime interesser

§

§  At skabe mulighed for at udvikle vores produkter/tjenester

§  At skabe mulighed for at kommunikere med vores kunder på relevant vis
§  At indsamle dataanalyse for at forbedre vores hjemmeside, produkter/tjenester, markedsføring, kunderelationer og -oplevelser
§  Identitetsdata

§  Kontaktdata

§  Tekniske data

§  Profildata

§  Brugerdata

§  Marketing- og kommunikationsdata
§  Legitime interesser

§

§  At skabe muligheder for at definere den relevante kundetype for vores produkter/tjenester samt holde vores hjemmeside og produkter/tjenester opdaterede og relevante
7 – Med hvem deler vi dine personlige oplysninger?

7.1 Vi hverken sælger eller udlejer dine personlige oplysninger til nogen tredjepart.

7.2 Generelt indsamler og anvender vores tredjepartstjenester kun oplysninger, der er nødvendige for at de kan levere de tjenester, vi har ansat dem til. Disse parter er:

·      Tjenesteudbydere, der leverer IT og systemadministrationstjenester.

·      Professionelle rådgivere, herunder advokater, bankfolk, revisorer og forsikringsselskaber, der yder rådgivning, bankdrift, juridisk forsikring og bogføring.

·      Told, SKAT og andre myndigheder med hjemsted i Danmark og andre relevante jurisdiktioner, der kræver underretning om aktiviteter under visse omstændigheder.

7.3 Vi deler dine personlige data inden for vores egen gruppe af virksomheder, og mange af vores tredjepartstjenesteudbydere er baseret uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Behandling af dine personoplysninger af disse tredjepartstjenesteudbydere indebærer overførsel af data uden for EØS. Lande uden for EØS sikrer ikke altid samme beskyttelsesniveau, så europæisk lov har forbudt overførsel af personoplysninger uden for EØS, medmindre overførslen opfylder visse kriterier; se beskrivelse i afsnit 7.4.

7.4 Når vi overfører dine personlige data til parter uden for EØS, gør vi vores bedste for at sikre en tilsvarende grad af datasikkerhed ved at sikre, at mindst én af ​​følgende sikkerhedsforanstaltninger overholdes:

·      Vi overfører kun dine personlige data til lande, der af Europa-Kommissionen anses for at tilbyde et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for persondata. Eller

·      hvor vi bruger visse tjenesteudbydere, anvender vi specifikke kontrakter, adfærdskodekser eller certificeringsmekanismer, som er godkendt af Europa-Kommissionen, og som giver personoplysninger den samme beskyttelse som i Europa; eller

·      hvor vi bruger udbydere baseret i USA, kan vi overføre data til dem, såfremt de er en del af EU-USA’s Privacy Shield, som kræver, at de giver tilsvarende beskyttelse af personlige data, der deles mellem Europa og USA.

Hvis ingen af ​​ovennævnte sikkerhedsforanstaltninger er mulige, kan vi anmode om dit udtrykkelige samtykke til den specifikke overførsel. Du har ret til at trække dine personlige data ud af EØS. Kontakt os venligst på info@plantinavia.dk, hvis du ønsker yderligere information om den specifikke teknologi, vi bruger, når vi overfører dine personlige data ud af EØS.

7.5 Vi kan være forpligtet til at videregive dine personlige oplysninger, såfremt vores forretning og/eller hjemmeside opkøbes af eller fusioneres med et andet selskab, i hvilket tilfælde dine oplysninger kan overføres til de nye ejere, så de kan fortsætte med at forhandle og understøtte vores produkter og tjenester.

8 – Din sikkerhed er af højeste prioritet for os

8.1 Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige data bliver tabt, anvendt eller tilgængelige på uautoriseret vis, ændret eller lækket. Derudover begrænser vi adgangen til dine personlige data til de medarbejdere, agenter, entreprenører og andre tredjeparter, der skal udføre opgaver, som kræver adgang til sådanne data. Yderligere behandler de kun dine personlige oplysninger efter vores vejledning og er underlagt en fortrolighedsforpligtelse.

8.2 Vi har indført procedurer til at håndtere enhver mistanke om brud på persondatalovgivningen og meddeler dig og enhver relevant regulator ved et eventuelt brud, hvor vi er lovligt forpligtet til at gøre det.

8.3 Vores hjemmeside kan indeholde links til tredjeparts websites, plug-ins og applikationer. Hvis du klikker på disse links eller aktiverer disse forbindelser, kan det tillades tredjepart at indsamle eller dele data om dig. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartswebsteder og er ikke ansvarlige for deres håndtering af personoplysninger. Når du forlader vores hjemmeside, opfordrer vi dig til at læse privatlivspolitikken for hvert websted, du besøger.

9 – Hvor længe opbevarer vi dine personlige data?

9.1 Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe, der er nødvendigt for at opfylde de formål, vi indsamlede dem i forbindelse med – herunder med det formål at opfylde eventuelle juridiske, regnskabsmæssige eller rapporterende krav.

9.2 For at fastslå den passende tilbageholdelsesperiode for personlige data vurderer vi personoplysningernes mængde, art og følsomhed, den potentielle risiko ved uautoriseret brug eller offentliggørelse af personlige data, de formål som behandlingen af dine personoplysninger tjener samt om vi kan opfylde disse formål på andre måder og slutteligt de gældende lovkrav. Ved lov skal vi opbevare grundlæggende oplysninger om vores kunder (herunder kontakt-, identitets-, finans- og transaktionsdata) i syv år efter den oprindelige transaktionsdato.

9.3 Under visse omstændigheder kan du bede os om at slette dine data – se kontaktoplysninger i afsnit 13. Under visse omstændigheder kan vi anonymisere dine personlige data (så de ikke længere kan forbindes med dig) til forskning eller statistiske formål, i hvilket tilfælde vi kan bruge disse oplysninger på ubestemt tid og uden yderligere konsultation med dig.

10 – Dine lovmæssige rettigheder

10.1 Under visse omstændigheder har du i henhold til databeskyttelseslovgivningen bestemte rettigheder i forhold til dine personlige data. Disse omfatter retten til:

·      At anmode om adgang til dine personlige data

·      At anmode om korrektion af dine personlige data

·      At anmode om sletning af dine personlige data

·      At frabede dig behandling af dine personlige data

·      At anmode om begrænsning af behandlingen af ​​dine personlige data

·      At anmode om overførsel af dine personlige data

·      Retten til at trække dit samtykke tilbage

Du kan læse mere om dine rettigheder på:
https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/hvad-er-dine-rettigheder/

Ønsker du at anvende nogen af ​​ovenstående rettigheder, kan du kontakte os på info@plantinavia.dk.

10.2 Du skal ikke betale et gebyr for at få adgang til dine personlige data (eller til at udøve øvrige rettigheder). Vi kan dog opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er klart ubegrundet, gentagen eller overdrevet. Alternativt kan vi nægte at imødekomme din anmodning under disse omstændigheder.

10.3 Vi anmoder muligvis om specifik information fra dig for at bekræfte din identitet og sikre, at du har ret til at få adgang til dine personlige data (eller at udøve øvrige rettigheder). Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at personoplysninger ikke bliver videregivet til nogen, der ikke har ret til at modtage den. Vi kan også kontakte dig for at bede om yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning for at fremskynde vores svar.

10.4 Vi forsøger at reagere på alle legitime anmodninger inden for en måned. Det kan i visse tilfælde tage os længere end en måned, hvis din anmodning er særligt kompleks, eller hvis du har foretaget en række forskellige anmodninger. I dette tilfælde sørger vi for at lade dig det vide og holder dig opdateret.

11 – Ændringer til privatlivspolitikken

Vi opdaterer hele løbende denne privatlivspolitik for at afspejle eventuelle ændringer i, hvordan vi behandler personlige oplysninger. Ændringer foretages i takt med, at vi offentliggør ændringer på hjemmesiden. Såfremt vi foretager væsentlige ændringer, informerer vi dig om disse. Hvis du ikke accepterer disse ændringer, har du ret til at opsige din kontrakt med Plantinavia inden den nye privatlivspolitik træder i kraft.

12 – Cookies

Plantinavia bruger cookies for at sikre en mere personlig brugeroplevelse til vores brugere og kunder. Du kan indstille din browser til at nægte alle eller bestemte cookies eller til at advare dig, når websites anvender cookies. Hvis du deaktiverer eller nægter cookies, skal du være opmærksom på, at nogle dele af vores hjemmeside kan blive utilgængelige eller ikke fungere korrekt. For mere information om vores brug af cookies, se venligst vores Cookie Politik.

13 – Spørgsmål og kontakt

Hvis du vil have adgang til oplysninger, ændre noget, indgive en klage, justere eller fjerne eventuelle personlige oplysninger, vi måtte have, eller hvis du ønsker flere oplysninger, så kontakt os venligst på info@plantinavia.dk.