Plantinavia holder sommerferie. Næste levering: Uge 37 (pottedyrket).

Om os

Navnet Plantinavia taler for sig selv! Planter af topkvalitet som er dyrket i Holland, og beregnet specielt til det skandinaviske marked. På trods af dette, vil vi gerne præsentere os selv. Der er en stor mulighed for at du handler online hos os, og her er sikkerhed en afgørende faktor. Vi mener, det er vigtigt, at du ved, hvad vi står for, så du kan føle dig sikker, og dermed gennemføre din bestilling.

Plantinavia leverer planter af den bedste kvalitet, direkte fra vores egne dyrkningsmarker til fordelagtige priser. Fordi vi dyrker planterne selv, kan vi garantere, at du får den bedste kvalitet. Vi står for smukke, tætte, grønne planter i din ønskede højde. Eftersom vi står for topkvalitet, er vores kapacitet af planter som er tilgængelige for det skandinaviske marked, begrænsede. Vi står for kvalitet, ikke kvantitet.

Når du har besluttet dig for at bestille en hæk online, håber vi naturligvis at du vælger os. For at hjælpe dig med at tage det rette valg, har vi nedenfor angivet nogle vigtige grunde til hvorfor du bør vælge os! Hvis du har spørgsmål vedrørende Plantinavia, kan du altid sende os en mail, eller ringe til os.

VORES EGEN DYRKNING AF HÆKPLANTER

Plantinavia leverer planter fra vores 17 hektar store dyrkningsmark i den hollandske provins, Noord-Brabant. De fleste marker ligger i nærheden af Eindhoven. Hvis du på noget tidspunkt er i nærheden af os, skal du blot kontakte os. Du er nemlig mere end velkommen til at besøge vores dyrkningsmarker.

MERE END 30 ÅRS ERFARING!

Navnet Plantinavia opstod da vi begyndte at levere hækplanter til Skandinavien. Men vores dyrkning har eksisteret længere! Hos Plantinavia vælger du derfor mere end 30 års erfaring, når det kommer til salg af hækplanter. Med vores erfaring sørger vi for, at du altid får en hæk af den bedste kvalitet!

PLANTINAVIA GOOGLE CASESTUDIE

For et af deres eksportværktøjer har Google for nylig udført et casestudie af Plantinavia. Se videoen, som Google har lavet for at understøtte denne undersøgelse omhandlende eksport til andre lande.

 

VI GARANTERER TOPKVALITET

For det er jo det, det hele handler om: Et produkt af den absolut bedste kvalitet. Derfor arbejder vores medarbejdere hver dag med at fremavle en hækkvalitet, som er i verdensklasse. Ved at foretage din handel hos os, forsikrer vi dig en færdig hæk af den bedste kvalitet, som vokser sig kraftig, grøn og flot. Læs hvad vores tidligere kunder har udtalt om os – det er ikke for ingenting at vi har en 9,5 rangering på Trustpilot.

HURTIG LEVERING

Vi har også hurtig levering. Hver mandag i sæsonen, afhenter vi de bestilte planter, som lastes på en lastbil, og køres direkte videre til Skandinavien. Vi leverer direkte fra vores dyrkning, uden mellemhandlere, til din dør. På denne måde sikrer vi, at du modtager din bestilling både hurtigt og problemfrit. Vi er unikke, i og med vi har denne levering, hvor 100% friske planter leveres direkte fra dyrkningen. Andre online virksomheder benytter lagre, hvor man plejer planterne indtil de sælges videre. Vi mener, at jo hurtigere planterne leveres og omplantes, desto bedre er kvaliteten af din plante.

FORDELAGTIGE PRISER!

Hurtig levering er vigtig, og det samme gælder for kvaliteten. Men prisen er også vigtig. Vi har fordelagtige priser, i henhold til den flotte kvalitet vi leverer. Vi sælger ikke billige planter af en lav kvalitet. Vi garanterer, at du ikke kan finde billigere planter af samme gode kvalitet, hos andre avlere. Mange af vores kunder bestiller ofte mere end 1 gang hos os, eftersom de ved hvilke flotte planter vi tilbyder.

PLANTNINGSHJÆLP

Havearbejde er ikke bare vores hobby, vores passion og glæde, men også vores arbejde! Vi er klar over, at det ikke er alle som har den samme mening, og blot anser dette som værende en hobby. For de personer som gerne vil have hjælp med plantningen, tilbyder vi også plantningshjælp. Vi har et netværk af erfarne gartnere i Danmark, som kan hjælpe dig med at plante din nye hæk. Ved at anvende en af disse gartnere, får du en fuld vækstgaranti på dine nye planter.

BRUGBARE TIPS OG TRICKS

Er du stadig interesseret i at lade dine grønne fingre gøre arbejdet, og dermed selv plante din nye hæk? Så hjælper vi dig gerne med nyttig information. På Plantinavia.dk kan du finde tips og videoer som hjælper dig. Er der noget du er i tvivl om? Kontakt os via telefon, eller send os en mail, så hjælper vi dig.

Plantinavia
Farvergade 2, 4.
1463 København K
80 82 00 02
info@plantinavia.dk
cvr:
44470748

Trillebør

0 produkter

Ingen varer i kurven.