Fordelene ved hækelementer

Hvilke fordele er der ved hækelementer?

Vi elsker alle at gå i haven en søndag eftermiddag eller at holde grillaften med vennerne. Når du bruger megen tid i haven er det bedst at have ordentlig læ. Her kommer hækelementerne ind i billedet. Hvilke fordele er der ved hækelementer?

Fordelene ved hækelementer

Færdige hækelementer er ideelle til at skabe direkte læ i din have. Har du et nyt hus, hvor haven ikke er vokset helt frem endnu? Så vil du opleve mange fordele ved færdige hækelementer. For det første kan du straks nyde at se en masse grønt i haven. Du behøver ikke vente i årevis på, at din hæk er fuldt udvokset. Hækken har en god højde, så snart du planter den. En anden vigtig fordel ved hækelementer er, at du har direkte læ i din have. Har du oplevet problemer med, at folk ser ind i din have? Det kan du vinke farvel til, når du får dig en færdig hæk.

Ideel til nye huse

At plante hækelementer er især ideelt i haver til nye huse. Når huset er nyt, er haven det som regel også. Haven er ofte ikke afskærmet med et matrikelskel, og så bliver det let for naboer og forbipasserende at kigge ind i den. Fordelen ved hækelementer er, at du straks kan nyde privatlivets fred. Det lyder rart, til når du sidder i haven om sommeren, ikke sandt?

Hækelementer kræver minimal vedligeholdelse

En anden fordel ved hækelementer er, at de kræver mindre vedligeholdelse end unge hækplanter. Fordi de allerede er næsten udvoksede, har planterne en god modstandsdygtighed. Dertil har de allerede fået en masse gødning i planteskolen, hvilket gør dem stærke og får dem til at vokse godt. Dog anbefales det give busken nok vand lige efter plantning. Dette hjælper planten med at slå rod ordentligt. Når først planten har fået godt rodfæste, kræver den ikke megen vedligeholdelse. Det er ofte nok at beskære en enkelt gang om året.

Stort udvalg i vores webshop

Som du kunne se ovenfor, tilbyder færdige hækelementer mange fordele. Lyder det som noget for dig? Så er du kommet til det rette sted hos Plantinavia. I vores webshop kan du finde forskellige varianter, såsom laurbær, taks og rødbøg. Men du kan også finde liguster, efeu og den stedsegrønne thuja i vores sortiment.


Plantinavia Danmark
En live kundeservice svarer fuldstændig hurtigere end du forventer (ingen opkald, kun Whatsapp)

Plantinavia Danmark

Hej! Therese her 👋

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

now
Start Chat

Trillebør

0 produkter

Ingen varer i kurven.