Menu
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Få en almindelig bøg til en overkommelig pris

Bøg, rød bøg eller avnbøg, det er spørgsmålet… Falder valget på almindelig bøg, så se priserne her. Køb risikofrit med 100% vækstgaranti og med gratis hjemmelevering inden for 1 uge!

Den almindelige bøg med det latinske navn Fagus Sylvatica forveksles ofte med avnbøg (Carpinus Betulus). Selvom de to kan forekomme ens, er der op til flere forskelle (blade, vækst, hårdførhed). Bøgen beholder de fleste af sine blade hele året rundt, selvom de ikke som sådan er stedsegrønne ligesom thuja og taks. I modsætning til med avnbøgen får du derfor også skærmet indsigt om vinteren, selvom bøgehækken ikke er vintergrøn.

Plantinavias priser på bøgehække

Der er to måder, hvorpå du kan se priserne på vores almindelige bøg. Du kan bruge den praktiske priskonfigurator, hvor du straks ser den samlede pris på din hæk, eller du kan kigge på prisoversigten nederst på denne side. I konfiguratoren kan du nemt sammenligne forskellige højder og kvaliteter (forgrenet, Xklusiv kvalitet / velgrenet, Limited kvalitet). Alle vores bøgeplanter dyrkes på vores økologiske planteskole i det sydlige Holland.

Rabat på din bøgehæk

Vi tror på, at det er noget nær umuligt at finde en bedre pris / service / kvalitetsforhold, end vi tilbyder, men i nogle tilfælde kan vi alligevel tilbyde en lille ekstra rabat. Først skal du sammensætte din ideelle bøgehæk i priskonfiguratoren, og derefter kan du klikke på rabatknappen. Så vil en af vores medarbejdere hurtigst muligt undersøge, om du har ret til yderligere rabatter.

Vores topsælgere? Det er vores kunder!

Vi behøver ikke udråbe os selv til Danmarks bedste hækkespecialist. Det bliver vi nemlig allerede af vores tidligere kunder, som deler deres oplevelser for eksempel på Trustpilot eller Instagram. Gennemsigtighed er efter vores mening vigtigere end noget andet. Derfor, hvis du eksempelvis vil vide, hvem der tidligere har købt en hæk i din region, kan du altid bare spørge os.

Indholdsfortegnelse for bøgehække

Udover at købe en bøgehæk på denne side, kan du også finde relevante oplysninger som:

Oversigt over bøgens egenskaber
Produktvideoer
Prisoversigt pr. plante
Ofte stillede spørgsmål om bøg

Levering af din bøgehæk

I højsæsonen (marts / juni samt september / oktober) leverer vi bøgehække inden for en uge. Bøgeplanterne kommer pænt pakket på en stabil palle og leveres direkte til dit hjem. Vores transportmetode sikrer, at dine bøgeplanter leveres friske: De lastes om mandagen, og allerede inden weekenden kan de plantes i din have. Du behøver heller ikke gå hjemme og vente, for næsten alle vores lastbiler er udstyret med et avanceret GPS-system, så du kan følge leveringen til hver en tid på vej hjem til dig.

i ved det allerede I er klart de bedste…

i ved det allerede I er klart de bedste leverandør på markedet. Hvis jeg skulle have en hæk mere ville jeg uden tvivl vælge jer. Jeg har været tryg ved jer , når man kontakter jer er det som at I lukker en ind i jeres “plante familie” planterne er af højeste kvalitet og I hjælper alt hvad I kan. Jeg vil anbefale jer for evigt. I er i min optik den eneste leverandør som jeg til enhver tid vil have fuld tillid til. Tak for jeres skønne planter, de bliver passet plejet på bedste vis og man får kun kvalitet fra jer. Mine bedste anbefalinger til enhver tid. Tak fordi der findes ærlige mennesker stadigvæk

Sus

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort beskrivelsePopulært og vinterhårdført løvfældende træ med fængslende efterårsblade. Sætter vidunderlige accenter i enhver have.
Hårdførhed over vinterenEkstremt vinterhårdfør ned til -34 grader
VækstOpretstående, tæt, oval, busket vækst med bredt spredende krone.
Højde efter 10 år500 – 700 cm
LøvBladene er enkle, elliptiske, stærkt venet, 5 - 10 cm lange og 3 - 7 cm brede.
VæksthastighedHurtigt voksende, 40-60cm pr. år
VinterbladeLysegrøn i foråret til mørkegrøn om sommeren og en intens kobber bronze til guld gul i efteråret.
GiftighedIkke giftig (normalt)
Krav til lysFuld sol til delvis skygge.
Max højde20 – 30 meter
AnvendelseFormede hække, hække der giver privatliv og beskytter mod støj, højdeforbedring, enlig plante, parker, vejplantning, fugle-habitat.
Frugternødder, i grater med børste-lignende torne, 1 - 2 cm
Pigge/torneIkke
PlaceringstipsEgnet til skygge
JordbundSandet til leret jord. Lidt sure til alkaliske jordarter, godt drænet. Ikke for vådt. pH 6,1 til 8,5.

 

Rød Bøg - Almindelig Bøg

Videoer

FAQ

Hvordan måler I planterne?

Højden måles som højden på selve planten, hvilket vil sige, at rodklumpen/potten ikke medtælles.

Hvor stor er rodklumpen/potten på mine planter? Og hvor stor en grøft skal jeg grave?

Disse informationer finder du under billedet af din valgte hæk på hjemmesiden. Klik på den højde, du har valgt, og du vil se et ikon under billedet af planten. Det viser størrelsen af ​​rodklumpen/potten. Grøften skal så være 1,5-2 gange større end rodklumpen.

Skal jeg beskære planterne allerede ved plantningen?

Nej, vent med at klippe hækken, til den begynder at etablere sig. Du kan godt trimme lidt, men ikke den helt store klipning, før den har slået rod.

Skal jeg gøde, når jeg planter?

Nej, vent med at gøde dine planter til næste forår.

Hvor meget vand har mine planter brug for?

Nyplantede hækplanter skal have en hel del vand. Sørg for, at jorden hele tiden er fugtig (ikke våd) helt ned til rødderne. Dette gælder hele det første og andet år. Vand grundigt, indtil der kommer frost i jorden, tag så en pause over vinteren, og begynd at vande igen, når frosten forsvinder.

Vis alle spørgsmål

Pris oversigtFiltrer dit valg::

Blog

Fritdyrkede planter eller potteplanter

skrevet af Richard van der Wal

Häckplantor är som myrstackar Man brukar jämföra häckplantorna med myrstackar. Det som finns över marken finns också under marken, eller tvärtom. Vad man menar är att krukodlade växter har en kompakt rotklump vilket är bra eftersom där koncentreras kraften, men eftersom växten inte har tillräckligt med plats för sina rötter, så blir inte heller växten …

Læs videre
2553

Plantinavias unikke transporter

skrevet af Richard van der Wal

Vores metode Vi arbejder med hurtige transporter. Vi gør alt for at den opgravede hækplante udsættes for minimal stress, og dermed kan fortsætte med at vokse, uden at skulle gendannes. Sådan gør vi: 1. Deadline for ordrer er om onsdagen, nogen gange er det muligt at afgive en ordre om torsdagen. Efter disse er afgivet, …

Læs videre
2662

Vores hækplanter dyrkes i humusrig sandjord På vores hollandske planteskole investeringer vi enormt meget i et sundt og aktivt liv i jorden. Når alt kommer til alt, gælder det, at jo bedre jordens kvalitet og tilstand, jo bedre har vores levende hegn det. Vi indhenter også specialuddannede jordbundseksperter, der hvert år undersøger jorden i vores …

Læs videre
2640