Menu
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Skal Plantinavias røde bøg være din nye hæk?

Vores blodbøg fås i krukke og 7 forskellige højder. Se priserne her. Hvis du bestiller i dag, kan du nyde synet af din nye blodbøgehæk allerede næste uge. Vi tilbyder også færdighæk i 150cm og 200cm, hvis du vil have skærmet for indsyn med det samme. Fri fragt til næsten alle byer.

Den røde bøg, eller blodbøgen, er, som du måske allerede har gættet, rød i farven. Det giver din have et lidt anderledes look sammenlignet med en almindelig grøn hæk. Den røde bøg skifter farve i efteråret og bliver nærmere orange-brun. Selvom den røde bøg mister nogle af sine blade om vinteren, sikrer den stadig et blokeret indsyn til din have hele vinteren. Dette skyldes, at de fleste af bladene først falder af i løbet af foråret, hvor nye blade vokser ud igen.

Plantavias overkommelige bøgepriser

I vores priskonfigurator kan du nemt se den samlede pris på din valgte røde bøgehæk. Du kan herunder vælge mellem forskellige højder og kvaliteter. Hvis du vil have hurtigere privatliv og en bredere bøgehæk, skal du vælge den velgrenede variant (Limited) i to rækker. Hvis du har begrænset budget og har tid til at vente på, at hækken vokser til, vælger du i stedet en enkelt række af vores forgrenede (Xklusiv) røde bøg. Plantinavias røde bøgeplanter i potter vil uanset hvad falde hurtigt til i din have.

Rabat på din røde bøg

I særlige tilfælde kan vi tilbyde ekstra rabatter på blodbøg. Du kan finde ud af, om du kvalificerer dig til dette, hvis du klikker på rabatknappen i konfiguratoren. En af vores medarbejdere vil derefter vende tilbage hurtigst muligt med vores bedste tilbud.

Vores ambassadører? Det er vores tidligere kunder!

Det er nemt at udnævne sig selv til Danmarks bedste hækkespecialist, men vores kunder gør det allerede for os. De er vores ambassadører. Du kan se billeder fra tidligere kunder på vores Instagram, og på Trustpilot kan du læse mere end 300 anmeldelser – ikke kun om vores konkurrencedygtige priser og kvalitet, men også om vores fantastiske service. Alt fra vores kundeservice til de chauffører, der leverer planterne til din dør, beskrives på Trustpilot i varme vendinger.

Indholdsfortegnelse for rød bøg

Udover priserne finder du her på siden også følgende oplysninger om blodbøgen:

Oversigt over blodbøgens egenskaber
Produktvideo
Prisoversigt pr. enkelt bøgeplante
Ofte stillede spørgsmål om bøgen

Levering af din bøgehæk

I højsæsonen (marts / juni samt september / oktober) leverer vi vores bøgehække inden for en uge. Bøgeplanterne pakkes pænt på en stabil palle og leveres til dit hjem. Vores transportmetode sikrer, at dine bøgeplanter leveres friske: De lastes om mandagen, og allerede inden weekenden kan de plantes i din have. Du behøver heller ikke gå hjemme og vente på leveringen, for næsten alle vores lastbiler er udstyret med et avanceret GPS-system, så du kan følge forsendelsen hele vejen hjem til dig.

i ved det allerede I er klart de bedste…

i ved det allerede I er klart de bedste leverandør på markedet. Hvis jeg skulle have en hæk mere ville jeg uden tvivl vælge jer. Jeg har været tryg ved jer , når man kontakter jer er det som at I lukker en ind i jeres “plante familie” planterne er af højeste kvalitet og I hjælper alt hvad I kan. Jeg vil anbefale jer for evigt. I er i min optik den eneste leverandør som jeg til enhver tid vil have fuld tillid til. Tak for jeres skønne planter, de bliver passet plejet på bedste vis og man får kun kvalitet fra jer. Mine bedste anbefalinger til enhver tid. Tak fordi der findes ærlige mennesker stadigvæk

Sus

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort beskrivelsePopulært og vinterhårdført løvfældende træ med fængslende efterårsblade. Sætter vidunderlige accenter i enhver have.
Hårdførhed over vinterenEkstremt vinterhårdfør ned til -34 grader
VækstOpretstående, tæt, oval, busket vækst med bredt spredende krone.
Højde efter 10 år500 – 700 cm
LøvBladene er enkle, elliptiske, stærkt venet, 5 - 10 cm lange og 3 - 7 cm brede.
VæksthastighedHurtigt voksende, 40-60cm pr. år
VinterbladeLysegrøn i foråret til mørkegrøn om sommeren og en intens kobber bronze til guld gul i efteråret
GiftighedIkke giftig (normalt)
Krav til lysFuld sol til delvis skygge.
Max højde20 – 30 meter
AnvendelseFormede hække, hække der giver privatliv og beskytter mod støj, højdeforbedring, enlig plante, parker, vejplantning, fugle-habitat.
Frugternødder, i grater med børste-lignende torne, 1 - 2 cm
Pigge/torneIkke
PlaceringstipsEgnet til skygge
JordbundSandet til leret jord. Lidt sure til alkaliske jordarter, godt drænet. Ikke for vådt. pH 6,1 til 8,5.

 

Rød Bøg - Almindelig Bøg

Videoer

FAQ

Hvordan måler I planterne?

Højden måles som højden på selve planten, hvilket vil sige, at rodklumpen/potten ikke medtælles.

Hvor stor er rodklumpen/potten på mine planter? Og hvor stor en grøft skal jeg grave?

Disse informationer finder du under billedet af din valgte hæk på hjemmesiden. Klik på den højde, du har valgt, og du vil se et ikon under billedet af planten. Det viser størrelsen af ​​rodklumpen/potten. Grøften skal så være 1,5-2 gange større end rodklumpen.

Skal jeg beskære planterne allerede ved plantningen?

Nej, vent med at klippe hækken, til den begynder at etablere sig. Du kan godt trimme lidt, men ikke den helt store klipning, før den har slået rod.

Skal jeg gøde, når jeg planter?

Nej, vent med at gøde dine planter til næste forår.

Hvor meget vand har mine planter brug for?

Nyplantede hækplanter skal have en hel del vand. Sørg for, at jorden hele tiden er fugtig (ikke våd) helt ned til rødderne. Dette gælder hele det første og andet år. Vand grundigt, indtil der kommer frost i jorden, tag så en pause over vinteren, og begynd at vande igen, når frosten forsvinder.

Vis alle spørgsmål

Pris oversigtFiltrer dit valg::

Blog

Plantinavias unikke transporter

skrevet af Richard van der Wal

Vores metode Vi arbejder med hurtige transporter. Vi gør alt for at den opgravede hækplante udsættes for minimal stress, og dermed kan fortsætte med at vokse, uden at skulle gendannes. Sådan gør vi: 1. Deadline for ordrer er om onsdagen, nogen gange er det muligt at afgive en ordre om torsdagen. Efter disse er afgivet, …

Læs videre
2662

Rodbeskæring og omplantning

skrevet af Richard van der Wal

Dyrkes hurtigt Lad os sige at en Thuja vokser omkring 50 cm om året, så vil det tage omkring 2-3 år for en plante at blive omkring 150-175 cm høj. Mange planteskoler ønsker at få høje planter hurtigt, eftersom de sælger bedre når de har en højde på omkring 175 cm. De dyrkes hurtigt, ofte …

Læs videre
2554

Vores hækplanter dyrkes i humusrig sandjord På vores hollandske planteskole investeringer vi enormt meget i et sundt og aktivt liv i jorden. Når alt kommer til alt, gælder det, at jo bedre jordens kvalitet og tilstand, jo bedre har vores levende hegn det. Vi indhenter også specialuddannede jordbundseksperter, der hvert år undersøger jorden i vores …

Læs videre
2640