Menu
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Rød bøg

Skal Plantinavias røde bøg være din nye hæk?

Vores blodbøg fås i krukke og 7 forskellige højder. Se priserne her. Hvis du bestiller i dag, kan du nyde synet af din nye blodbøgehæk allerede næste uge. Vi tilbyder også færdighæk i 150cm og 200cm, hvis du vil have skærmet for indsyn med det samme. Fri fragt til næsten alle byer.

Den røde bøg, eller blodbøgen, er, som du måske allerede har gættet, rød i farven. Det giver din have et lidt anderledes look sammenlignet med en almindelig grøn hæk. Den røde bøg skifter farve i efteråret og bliver nærmere orange-brun. Selvom den røde bøg mister nogle af sine blade om vinteren, sikrer den stadig et blokeret indsyn til din have hele vinteren. Dette skyldes, at de fleste af bladene først falder af i løbet af foråret, hvor nye blade vokser ud igen.

Plantavias overkommelige bøgepriser

I vores priskonfigurator kan du nemt se den samlede pris på din valgte røde bøgehæk. Du kan herunder vælge mellem forskellige højder og kvaliteter. Hvis du vil have hurtigere privatliv og en bredere bøgehæk, skal du vælge den velgrenede variant (Limited) i to rækker. Hvis du har begrænset budget og har tid til at vente på, at hækken vokser til, vælger du i stedet en enkelt række af vores forgrenede (Xklusiv) røde bøg. Plantinavias røde bøgeplanter i potter vil uanset hvad falde hurtigt til i din have.

Rabat på din røde bøg

I særlige tilfælde kan vi tilbyde ekstra rabatter på blodbøg. Du kan finde ud af, om du kvalificerer dig til dette, hvis du klikker på rabatknappen i konfiguratoren. En af vores medarbejdere vil derefter vende tilbage hurtigst muligt med vores bedste tilbud.

Vores ambassadører? Det er vores tidligere kunder!

Det er nemt at udnævne sig selv til Danmarks bedste hækkespecialist, men vores kunder gør det allerede for os. De er vores ambassadører. Du kan se billeder fra tidligere kunder på vores Instagram, og på Trustpilot kan du læse mere end 300 anmeldelser – ikke kun om vores konkurrencedygtige priser og kvalitet, men også om vores fantastiske service. Alt fra vores kundeservice til de chauffører, der leverer planterne til din dør, beskrives på Trustpilot i varme vendinger.

Indholdsfortegnelse for rød bøg

Udover priserne finder du her på siden også følgende oplysninger om blodbøgen:

Oversigt over blodbøgens egenskaber
Produktvideo
Prisoversigt pr. enkelt bøgeplante
Ofte stillede spørgsmål om bøgen

Levering af din bøgehæk

I højsæsonen (marts / juni samt september / oktober) leverer vi vores bøgehække inden for en uge. Bøgeplanterne pakkes pænt på en stabil palle og leveres til dit hjem. Vores transportmetode sikrer, at dine bøgeplanter leveres friske: De lastes om mandagen, og allerede inden weekenden kan de plantes i din have. Du behøver heller ikke gå hjemme og vente på leveringen, for næsten alle vores lastbiler er udstyret med et avanceret GPS-system, så du kan følge forsendelsen hele vejen hjem til dig.

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort beskrivelsePopulært og vinterhårdført løvfældende træ med fængslende efterårsblade. Sætter vidunderlige accenter i enhver have.
Hårdførhed over vinterenEkstremt vinterhårdfør ned til -34 grader
VækstOpretstående, tæt, oval, busket vækst med bredt spredende krone.
Højde efter 10 år500 – 700 cm
LøvBladene er enkle, elliptiske, stærkt venet, 5 - 10 cm lange og 3 - 7 cm brede.
VæksthastighedHurtigt voksende, 40-60cm pr. år
VinterbladeLysegrøn i foråret til mørkegrøn om sommeren og en intens kobber bronze til guld gul i efteråret
GiftighedIkke giftig (normalt)
Krav til lysFuld sol til delvis skygge.
Max højde20 – 30 meter
AnvendelseFormede hække, hække der giver privatliv og beskytter mod støj, højdeforbedring, enlig plante, parker, vejplantning, fugle-habitat.
Frugternødder, i grater med børste-lignende torne, 1 - 2 cm
Pigge/torneIkke
PlaceringstipsEgnet til skygge
JordbundSandet til leret jord. Lidt sure til alkaliske jordarter, godt drænet. Ikke for vådt. pH 6,1 til 8,5.

Videoer

Pris oversigtFiltrer dit valg::

Blog

Plantinavias unikke transporter

skrevet af Richard van der Wal 19 marts 2018

Vores metode Vi arbejder med hurtige transporter. Vi gør alt for at den opgravede hækplante udsættes for minimal stress, og dermed kan fortsætte med at vokse, uden at skulle gendannes. Sådan gør vi: 1. Deadline for ordrer er om onsdagen, nogen gange er det muligt at afgive en ordre om torsdagen. Efter disse er afgivet,

Læs videre
2477

Rodbeskæring og omplantning

skrevet af Richard van der Wal 14 marts 2018

Dyrkes hurtigt Lad os sige at en Thuja vokser omkring 50 cm om året, så vil det tage omkring 2-3 år for en plante at blive omkring 150-175 cm høj. Mange planteskoler ønsker at få høje planter hurtigt, eftersom de sælger bedre når de har en højde på omkring 175 cm. De dyrkes hurtigt, ofte

Læs videre
2365

Den perfekte jordkvalitet til dine hækplanter

skrevet af Richard van der Wal 14 januar 2018

Vores hækplanter dyrkes i humusrig sandjord På vores hollandske planteskole investeringer vi enormt meget i et sundt og aktivt liv i jorden. Når alt kommer til alt, gælder det, at jo bedre jordens kvalitet og tilstand, jo bedre har vores levende hegn det. Vi indhenter også specialuddannede jordbundseksperter, der hvert år undersøger jorden i vores

Læs videre
2438