Menu
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Laurbærkirsebær Genolia: den smalle laurbærhæk

Laurbærkirsebær genolia er, ligesom Laurbærkirsebær Etna, en laurbærkirsebærsort, som dyrkes under licens. Arten kommer oprindeligt fra Schweiz – og jo, i Schweiz er der også ret koldt om vinteren, og denne laurbærkirsebær klarer sig godt under barske forhold. Det er ikke for ingenting, at laurbærkirsebær genolia vinder i popularitet år efter år. Dette skyldes dog ikke kun dens hårdførhed. Laurbærkirsebær genolia vokser hurtigt, bliver høj (op til ca. 400cm) og kan holdes ret smal i forhold til andre laurbærkirsebærracer. Se vores priser her.

Vores konkurrencedygtige laurbærkirsebærpriser

Hvis laurbærkirsebær genolia lyder som noget dig, kan du prøve at sammensætte din egen hæk i priskonfiguratoren. Du kan vælge mellem rodklump eller færdighæk, og vores priser er enormt konkurrencedygtige i betragtning af den suveræne kvalitet, vi tilbyder. Genoliasorten af laurbærkirsebær er en ret sjælden hækkeplante, som endnu ikke dyrkes i stort omfang. Det er derfor muligt, at priserne ændres, hvis tilgængeligheden bliver lavere.

Rabat på din genoliahæk

Selvom chancen for at få ekstra rabat ikke er så stor for netop denne sort af laurbærkirsebær, kan vi undertiden give dig et endnu bedre tilbud. I konfiguratoren vil du se en rabatknap. Hvis du klikker på den, kan du anmode om et gratis tilbud. Derefter vil vi undersøge muligheden for at give dig ekstra prisnedslag så hurtigt som muligt.

Tidligere kunders billeder og anmeldelser

Vores mission er at spille med åbne kort, og det har været nøglen til succes for Plantinavia. Vores kunder elsker at dele deres erfaringer på platforme som Trustpilot eller at vise billeder frem på Instagram. Så spekulerer du stadig på, om det er os, du vil købe hæk fra? Læs vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er bedømt som den allerbedste planteskole i hele Europa.

Hvad kan du ellers finde på denne side?

En oversigt over laurbærkirsebær genolias egenskaber.
Laurbærkirsebær videoer
En oversigt over alle tilgængelige varianter af vores laurbærkirsebærhæk
En praktisk FAQ med de mest almindelige spørgsmål om laurbærkirsebær genolia

Helt igennem fantastisk oplevelse!!!

Selvom vi kun fik leveret 21 stk. store og flotte kirsebærlauerbær planter med klump, fik vi en super betjening hele vejen igennem. Planterne blev leveret - som lovet - 1 uge efter bestilling, leverance med track & trace på lastbilen og en venlig chauffør som leverede planterne ved "dørtrinet" Virkelig en super oplevelse. Planterne var alle sunde med flotte mørkegrønne blade og med den lovede gode forgrening. Therese svarede hurtigt tilbage på alle spørgsmål og ydede en rigtig god kundeservice. Vi har allerede anbefalet Plantinavia til naboer og venner, og vil til en hver tid benytte firmaet igen.

Kirsten og Kurt Christensen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort beskrivelseSandsynligvis den mest snævert voksende laurbær busk, der byder på masser af privatliv når brugt som hæk. Ny laurbærart fremavlet i Schweiz, så meget vinterhårdfør
Hårdførhed over vinterenMeget hårdfør ned til -29 grader
VækstStram opretstående, søjleformet, tæt
Højde efter 10 år5 meter
LøvMørkegrønne blade der er aflange, lidt smalle og blanke.
Væksthastighed10 - 40 cm pr år.
VinterbladeStedsegrønne
GiftighedGiftige komponenter
Krav til lysHelst fuld sol, men tilpasser sig også godt i delvis skygge til skyggefulde steder.
Max højde250-400 cm i højden og 80 cm i bredden.
AnvendelseEkstremt vinterhårdfør laurbær, perfekt som en tæt stedsegrøn hæk der giver privatliv eller som læhegn.
FrugterBegrænset antal røde kirsebærlignende frugter
Pigge/torneIngen
PlaceringstipsTolererer enhver placering
JordbundVokser i stort set enhver drænet jord. Permeable, humusrig, næringsrig, sandet eller leret jord

FAQ

Hvordan måler I planterne?

Højden måles som højden på selve planten, hvilket vil sige, at rodklumpen/potten ikke medtælles.

Hvor stor er rodklumpen/potten på mine planter? Og hvor stor en grøft skal jeg grave?

Disse informationer finder du under billedet af din valgte hæk på hjemmesiden. Klik på den højde, du har valgt, og du vil se et ikon under billedet af planten. Det viser størrelsen af ​​rodklumpen/potten. Grøften skal så være 1,5-2 gange større end rodklumpen.

Skal jeg beskære planterne allerede ved plantningen?

Nej, vent med at klippe hækken, til den begynder at etablere sig. Du kan godt trimme lidt, men ikke den helt store klipning, før den har slået rod.

Skal jeg gøde, når jeg planter?

Nej, vent med at gøde dine planter til næste forår.

Hvor meget vand har mine planter brug for?

Nyplantede hækplanter skal have en hel del vand. Sørg for, at jorden hele tiden er fugtig (ikke våd) helt ned til rødderne. Dette gælder hele det første og andet år. Vand grundigt, indtil der kommer frost i jorden, tag så en pause over vinteren, og begynd at vande igen, når frosten forsvinder.

Vis alle spørgsmål

Pris oversigtFiltrer dit valg::

Blog

Fritdyrkede planter eller potteplanter

skrevet af Richard van der Wal

Häckplantor är som myrstackar Man brukar jämföra häckplantorna med myrstackar. Det som finns över marken finns också under marken, eller tvärtom. Vad man menar är att krukodlade växter har en kompakt rotklump vilket är bra eftersom där koncentreras kraften, men eftersom växten inte har tillräckligt med plats för sina rötter, så blir inte heller växten …

Læs videre
2553

Plantinavias unikke transporter

skrevet af Richard van der Wal

Vores metode Vi arbejder med hurtige transporter. Vi gør alt for at den opgravede hækplante udsættes for minimal stress, og dermed kan fortsætte med at vokse, uden at skulle gendannes. Sådan gør vi: 1. Deadline for ordrer er om onsdagen, nogen gange er det muligt at afgive en ordre om torsdagen. Efter disse er afgivet, …

Læs videre
2662

Vores hækplanter dyrkes i humusrig sandjord På vores hollandske planteskole investeringer vi enormt meget i et sundt og aktivt liv i jorden. Når alt kommer til alt, gælder det, at jo bedre jordens kvalitet og tilstand, jo bedre har vores levende hegn det. Vi indhenter også specialuddannede jordbundseksperter, der hvert år undersøger jorden i vores …

Læs videre
2640