Menu
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Kæmpethuja: Plantinavias hurtigst voksende thuja

Økologisk dyrkede kæmpethujaplanter sikrer en stedsegrøn hæk, som ovenikøbet dufter vidunderligt! Køb risikofrit i dag, og plant næste uge. 100% vækstgaranti og betaling ved levering. Se priserne her.

Kæmpethujaen (thuja plicata) er en langt mere ukendt thujasort end tuja brabant og thuja smaragd. Dette skyldes, at kæmpethujaen generelt er mindre hårdfør. Men grundet det skiftende klima i Norden, ser vi en eksplosiv vækst i salget af denne thujasort, som er den hurtigst voksende af dem alle. Ud over en imponerende vækstrate får du med denne thujasort den tætteste hæk af alle. Og så er kæmpethujaen unik på grund af sin lækre duft!

Vores skarpe priser på kæmpethuja

Det er nemt at sammensætte din perfekte kæmpethujahæk i vores priskonfigurator. Afhængigt af tilgængelighed tilbyder vi både thuja plicata i potte og med rodklump. Vælg blot din kvalitet, ønskede højde samt hvor tæt du vil plante din thujahæk – og voilà! Du vil straks kunne se den samlede pris. Under billedet af din valgte kæmpethuja kan du se specifikke egenskaber, såsom hvor ofte den skal beskæres, omplantes og vandes, samt hvor stor rodklumpen eller potten er.

Særtilbud på din kæmpethujahæk

Selvom vores priser allerede er enormt konkurrencedygtige, kan vi nogle gange tilbyde lidt ekstra rabat. Hvis du vil vide, om du er berettiget til et ekstra prisnedslag, kan du klikke på rabatknappen i priskonfiguratoren. Så sender vi vores bedste tilbud på din kæmpethujahæk så hurtigt som muligt.

Det er vigtigt for os, hvad kunderne siger om vores kæmpethujahæk

Hver gang vi får en kunde, henviser de i gennemsnit 4 til 5 nye kunder. Det synes vi, er et helt fantastisk kompliment. Vi er transparente og giver vores kunder rig mulighed for at dele deres erfaringer om os på f.eks. Trustpilot eller Instagram. Og vi er meget stolte af, at vi bedømmes som landets førende hækkespecialist.

Mere information om kæmpethujaen

Vil du vide mere om kæmpethujaen? Klik på links herunder for mere information.

Oversigt med specifikke egenskaber for kæmpethujaen
Produktspecifikke videoer af vores kæmpethujaer
Liste over alle de forskellige thuja plicata varianter i prisoversigten
Svar på hyppigt stillede spørgsmål om kæmpethuja

BESTET ANBEFALING

Nogle gange bliver jeg lidt i tvivl om anmeldelser på trustpilot nu også er helt rigtige, det var de heldigvis her ;) Jeg bestilte i uge 37, 60 kæmpe thuja 220cm til vores nye hæk. I hele processen har Therese fra Plantinavia være behjælpelig med spørgsmål omkring plantning og hver gang jeg har skrevet en mail er hun vendt tilbage med svar samme dag. Da træerne var sendt afsted skrev hun igen en mail med info om hvem der leverede dem hvornår vi kunne regne med de kom, samt en tracking kode hvor man kunne følge lastbilen ( ret sejt ). Herefter ringer chaufføren og aftaler tidspunkt og levering. Vi fik de flotteste træer leveret på 4 paller og hele processen har været gnidningsfri og nem. Det er absolut ikke sidste gang vi bestiller herfra.

Noenne Boerve-Joergensen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort beskrivelsePopulær på grund af de stedsegrønne, mørkegrønne nåle. Smukt tæt, konisk vækst.
Hårdførhed over vinterenFrost-resistent og hårdfør ned til -26 grader
VækstKegleformet, opretstående, tæt, kompakt og bliver lidt bredere ved stammen med alderen.
Højde efter 10 år500 – 700 cm
LøvNålene er lysegrøn til mørkegrøn, skællende, bløde, skinnende, lidt groft struktureret.
VæksthastighedHurtigt voksende, omkring 30 - 50 cm pr. år.
VinterbladeStedsegrøn, lysegrønne til mørkegrønne nåle, der bliver bronze om vinteren.
GiftighedGiftige komponenter.
Krav til lysBedst i fuld sol til delvis skygge. Foretrækker fugtig, veldrænet jord. Beskyttet beliggenhed.
Max højde20-30 meter
AnvendelseFormede hække, hække der giver privatliv og beskytter mod vind og støj, fuglehabitat, fødekilde for dyr og fugle.
FrugterOvale kogler, lysebrune, med skæl, cirka 1 cm
Pigge/torneIngen
PlaceringstipsBedst i fuld sol til delvis skygge. Skal beskyttes mod for tør luft, især i vækstfasen.
JordbundSandet til leret, frisk til meget fugtig. Lidt sure til alkaliske jordarter. pH 6,1 til 7,8.

 

Thuja Plicata Martin Close

Videoer

FAQ

Hvordan måler I planterne?

Højden måles som højden på selve planten, hvilket vil sige, at rodklumpen/potten ikke medtælles.

Hvor stor er rodklumpen/potten på mine planter? Og hvor stor en grøft skal jeg grave?

Disse informationer finder du under billedet af din valgte hæk på hjemmesiden. Klik på den højde, du har valgt, og du vil se et ikon under billedet af planten. Det viser størrelsen af ​​rodklumpen/potten. Grøften skal så være 1,5-2 gange større end rodklumpen.

Skal jeg beskære planterne allerede ved plantningen?

Nej, vent med at klippe hækken, til den begynder at etablere sig. Du kan godt trimme lidt, men ikke den helt store klipning, før den har slået rod.

Skal jeg gøde, når jeg planter?

Nej, vent med at gøde dine planter til næste forår.

Hvor meget vand har mine planter brug for?

Nyplantede hækplanter skal have en hel del vand. Sørg for, at jorden hele tiden er fugtig (ikke våd) helt ned til rødderne. Dette gælder hele det første og andet år. Vand grundigt, indtil der kommer frost i jorden, tag så en pause over vinteren, og begynd at vande igen, når frosten forsvinder.

Vis alle spørgsmål

Pris oversigtFiltrer dit valg::

Blog

Plantinavias unikke transporter

skrevet af Richard van der Wal

Vores metode Vi arbejder med hurtige transporter. Vi gør alt for at den opgravede hækplante udsættes for minimal stress, og dermed kan fortsætte med at vokse, uden at skulle gendannes. Sådan gør vi: 1. Deadline for ordrer er om onsdagen, nogen gange er det muligt at afgive en ordre om torsdagen. Efter disse er afgivet, …

Læs videre
2662

Rodbeskæring og omplantning

skrevet af Richard van der Wal

Dyrkes hurtigt Lad os sige at en Thuja vokser omkring 50 cm om året, så vil det tage omkring 2-3 år for en plante at blive omkring 150-175 cm høj. Mange planteskoler ønsker at få høje planter hurtigt, eftersom de sælger bedre når de har en højde på omkring 175 cm. De dyrkes hurtigt, ofte …

Læs videre
2554

Vores hækplanter dyrkes i humusrig sandjord På vores hollandske planteskole investeringer vi enormt meget i et sundt og aktivt liv i jorden. Når alt kommer til alt, gælder det, at jo bedre jordens kvalitet og tilstand, jo bedre har vores levende hegn det. Vi indhenter også specialuddannede jordbundseksperter, der hvert år undersøger jorden i vores …

Læs videre
2640