Menu
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Thuja Brabant: Plantinavias allermest populære plante

Nej, her får du ikke afpillede thuja brabant planter med tynde stammer, så du skal vente i årevis på at få ordentlig afskærmning. Hos os køber du økologisk dyrkede og tætte thuja brabant planter, som vil få dine naboer til at tabe kæben. Den suveræne kvalitet bliver med sikkerhed det, hele nabolaget snakker om. Se vores priser her.

Det er ikke for ingenting, at thuja occidentalis brabant er vores mest solgte plante! Det er nemlig en ægte all-rounder. Den kan prale af en smuk græsgrøn farve, nem vedligeholdelse, hurtig vækst, stedsegrønhed og evnen til at modstå de til tider hårde skandinaviske vintre. Derudover er det en tæt plante, hvilket betyder, at du kan skærme for indsyn i din have for relativt små penge sammenlignet med den langsommere voksende thuja smaragd. Med thuja brabant får du en tæt, firkantet hæk.

Vores konkurrencedygtige priser på thuja brabant

I vores priskonfigurator kan du nemt sammensætte din egen thuja brabant hæk. Vi har thujaer med enten potte eller rodklump og tilbyder normalt 3 kvaliteter: Outlet, Xklusiv og Limited. Prisforskellen ligger i, hvordan planterne dyrkes, hvor Limited er vores ældste og tætteste kvalitetsplanter, som giver afskærmning umiddelbart efter plantningen. Desuden dyrkes alle vores Limited planter økologisk.

Rabat på din thujahæk

Jo flere planter, jo mere rabat. Det er såre simpelt. Men nogle gange kan vi endda tilbyde ekstra rabatter. For at finde ud af, om din ordre opfylder kravene for ekstra rabat, kan du klikke på rabatknappen i konfiguratoren. Vi svarer normalt inden for et par timer.

Thuja brabant: billeder og anmeldelser fra tidligere kunder

Vi mener, at åbenhed er nøglen til succes og tilfredse kunder. Derfor beder vi vores kunder om at dele billeder af deres nyplantede hække på Instagram, og om at skrive fyldestgørende anmeldelser på Trustpilot om hele processen fra indkøb til plantning. Noget af det, vores kunder påpeger, er vores højtkvalificerede, kyndige medarbejdere og kompetente kundeservice. Vi er super glade for, at så mange anbefaler os til naboer, venner og familie.

Mere information om thuja brabant

Hvad kan du ellers finde på denne side udover vores priskonfigurator? Her kommer det i punktform:

En oversigt over specifikke egenskaber for thuja brabant
Produktspecifik video af vores thuja brabant planter
En liste over alle de forskellige typer thuja brabant i en overskuelig prisoversigt
Mere end 15 hyppigt stillede spørgsmål, hvor du sandsynligvis vil finde svaret, du leder efter. For eksempel: Hvad betyder de forskellige kvaliteter, hvor bredt bliver en brabanthæk, hvor dyb skal jeg grave grøften og meget mere.

Betaling og levering af din thujahæk

Alle thujaer på op til 220 cm høje leveres på paller.
Højere thujaplanter læsses løst i lastbilen.
Vores chauffører leverer direkte hjem til dig.
Betaling af din thujahæk kan ske på forhånd (med ekstra rabat!) eller via kortbetaling ved levering.
Du vælger selv betalingsmulighed ved kassen.

Skarpe priser, super kundeservice og flotte træer

Vi har ad to omgange handlet hos Plantinavia. I alt har vi fået leveret 30 thuja brabant i 4 meters højde. Det er dels svært at finde tujaer i den højde i Danmark og andre steder online - men også en skarp pris og super kundeservice gøre at det nemt at anbefale Plantinavia. Therese er lynhurtig ved tasterne og yder en glimrende service hele vejen igennem forløbet. Ved sidste levering (uge 41) var træerne pakket uhensigtsmæssigt på lastbilen (de lå i spænd op mod væg i lastrum og en jernstolpe i siden) og gjorde det meget svært at få træerne ud af bilen. De er voldsomt tunge, men heldigvis kunne vi med mini-gravkoen, vi havde lejet til lejligheden, få dem ud. Plantinativa have ellers lovet at tre stærke mænd kunne håndtere dem - men det var bestemt ikke tilfældet her. Så ved de helt store træer er en gravko klart at anbefale. Lang historie kort - træerne er sunde og raske, flotte og fyldige. Kvaliteten af træerne er i top.

Jan Juul

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort beskrivelseNummer ét blandt thuja arter. Meget tæt. Vokser hurtigt. Velegnet til by-haver. God til formklipning og ekstremt nem at tage hånd om.
Hårdførhed over vinterenMeget frost-resistent og hårdfør ned til -40 grader.
VækstTæt, vertikal, konisk, ret hovedstamme.
Højde efter 10 år300 - 500 cm
LøvSkinnende og rig grøn. Små skællede grønne blade, der overlapper og danner flade reb-lignende skud.
VæksthastighedOmkring 20 - 40 cm pr. år.
VinterbladeStedsegrøn. Løv kan få en skinnende bronzefarve under koldere vintre.
GiftighedGiftige komponenter
Krav til lysSol / delvis skygge. Trives dårligt i fuld skygge.
Max højde8 – 10 meter.
AnvendelseIdeel til at skabe en firkantet hæk med masser af privatliv og beskyttelse mod støj. Fugle-habitat.
FrugterOvale kegler, lysebrune med skæl
Pigge/torneIngen
PlaceringstipsSelvom den tolererer fuld skygge, trives den meget dårligt under disse forhold.
JordbundEkstremt nem at passe. Trives godt i våd jord og tolererer sandjord. Tolererer sure og alkaliske jordarter: pH 5,5 til 7,2

 

Thuja Brabant Haek

Videoer

FAQ

Hvordan måler I planterne?

Højden måles som højden på selve planten, hvilket vil sige, at rodklumpen/potten ikke medtælles.

Hvor stor er rodklumpen/potten på mine planter? Og hvor stor en grøft skal jeg grave?

Disse informationer finder du under billedet af din valgte hæk på hjemmesiden. Klik på den højde, du har valgt, og du vil se et ikon under billedet af planten. Det viser størrelsen af ​​rodklumpen/potten. Grøften skal så være 1,5-2 gange større end rodklumpen.

Skal jeg beskære planterne allerede ved plantningen?

Nej, vent med at klippe hækken, til den begynder at etablere sig. Du kan godt trimme lidt, men ikke den helt store klipning, før den har slået rod.

Skal jeg gøde, når jeg planter?

Nej, vent med at gøde dine planter til næste forår.

Hvor meget vand har mine planter brug for?

Nyplantede hækplanter skal have en hel del vand. Sørg for, at jorden hele tiden er fugtig (ikke våd) helt ned til rødderne. Dette gælder hele det første og andet år. Vand grundigt, indtil der kommer frost i jorden, tag så en pause over vinteren, og begynd at vande igen, når frosten forsvinder.

Vis alle spørgsmål

Pris oversigtFiltrer dit valg::

Blog

Fritdyrkede planter eller potteplanter

skrevet af Richard van der Wal

Häckplantor är som myrstackar Man brukar jämföra häckplantorna med myrstackar. Det som finns över marken finns också under marken, eller tvärtom. Vad man menar är att krukodlade växter har en kompakt rotklump vilket är bra eftersom där koncentreras kraften, men eftersom växten inte har tillräckligt med plats för sina rötter, så blir inte heller växten …

Læs videre
2553

Plantinavias unikke transporter

skrevet af Richard van der Wal

Vores metode Vi arbejder med hurtige transporter. Vi gør alt for at den opgravede hækplante udsættes for minimal stress, og dermed kan fortsætte med at vokse, uden at skulle gendannes. Sådan gør vi: 1. Deadline for ordrer er om onsdagen, nogen gange er det muligt at afgive en ordre om torsdagen. Efter disse er afgivet, …

Læs videre
2662

Vores hækplanter dyrkes i humusrig sandjord På vores hollandske planteskole investeringer vi enormt meget i et sundt og aktivt liv i jorden. Når alt kommer til alt, gælder det, at jo bedre jordens kvalitet og tilstand, jo bedre har vores levende hegn det. Vi indhenter også specialuddannede jordbundseksperter, der hvert år undersøger jorden i vores …

Læs videre
2640