TAKS HÆK

Hvilken takshæk passer bedst til
dine behov? Med eller uden bær?
Hurtigt eller langsomt voksende?

TAKSHÆK AF TOPKVALITET

Hvis du er på udkig efter en takshæk af tip-top kvalitet, er du kommet til det rette sted! Her hos Plantinavia leverer vi altid den fineste kvalitet til den skarpeste pris. Vi har vores eget gartneri og sørger for, at dine planter vokser sig tætte og stærke. Plantinavia tilbyder taks i adskillige højder: 80-225cm.

FRISKE TAKS PLANTER – LIGE TIL DØREN

Fordelen ved at vi selv dyrker planterne, selvfølgelig ud over, at vi kan sikre friske planter, er en super hurtig levering af taks hæk af højeste kvalitet! Hver mandag henter vi vores planter og læsser dem på en lastbil med kurs mod Danmark. De første kunder har planterne dagen efter. Mens andre udbydere typisk arbejder med et lager, hvor de opbevarer deres hækkeplanter, indtil de sælges til kunder, er vi enormt stolte af at levere de friskeste planter i Danmark – direkte fra vores marker. Den største fordel er naturligvis, at taksplanterne ikke bliver udsat for stress ved at blive opbevaret over jorden i længere tid. Det kan tydeligt ses, da de slår rødder langt hurtigere end normalt, og derfor hurtigt fortsætter med at vokse sig til en høj, tæt og fin hæk.

TAKSHÆK I DIN ØNSKEDE HØJDE

Her på Plantinavia vælger du selv højden på din takshæk. Du kan vælge at købe en høj hæk fra starten, så du med det samme kan nyde en smuk stedsegrøn hæk, der giver øjeblikkelig afskærmning af din have, og som stille og roligt kan fortsætte med at vokse.

VIGTIGT: Vi måler altid planten fra toppen af ​​rodklumpen til toppen af ​​planten. Så rodklumpen er altså ikke medregnet, når vi angiver de forskellige højder.

BEMÆRK: Hvis du vil have en ekstra bred hæk, kan du altid plante taksplanter i to rækker (zigzag). På den måde får du en super bred og tæt takshæk.

FORDELE VED EN TAKSHÆK

Når du er på udkig efter den helt rette hæk til dig, kan du starte med at kigge på en række fordele ved at vælge netop taks:

• En takshæk er stedsegrøn. Du kan altså nyde en dejlig grøn hæk året rundt.

• En takshæk skærmer godt

• En takshæk kan blive meget gammel, så du kan nyde din hæk i lang tid fremover.

• En takshæk er let at klippe og forme.

• Både taks og hybridtaks vokser langsomt, men er stærk i sin vækst.

• Både taks og hybridtaks forgrener sig godt, så du kan forvente en stram og dejlig hæk!

• Takshækken modstår de kolde vintre i Skandinavien.

• Takshække stikker ikke, og er derfor en “børnevenlig hæk”

HVORFOR KØBE DIN TAKSHÆK HOS PLANTINAVIA?


Et rigtig godt spørgsmål! Vi står for kvalitet og gode priser. Vi leverer direkte fra vores eget gartneri. Vi sikrer friske planter, der er både smukke, rodtætte og stærke. Og vi kan garantere hurtig levering.

Ud over dette er service utroligt vigtigt for os. På Plantinavia.dk kan du finde masser af tips og tricks til at tage dig godt af din hæk. Derudover har vi udviklet en app, hvor du også kan finde disse tips og tricks.

Tidligere kunder har givet os en bedømmelse på 9,5 på Trustpilot. Vores service og ekspertise kombineret med gode priser og høj kvalitet viser sig tydeligt i vores anmeldelser.

Foretrækker du, at en anden planter hækken for dig? Intet problem! Vi samarbejder med kyndige gartnere rundt omkring i Danmark, og de vil med glæde hjælpe dig med at plante din hæk. Naturligvis betyder dette også, at du får fuld vækstgaranti, da planterne med sikkerhed er blevet plantet af professionelle hænder. Så… Køb din hæk på Plantinavia!

Taks Hicksii

Taxus media 'Hicksii'

fra 76 kr.
Taks Hillii

Taxus media 'Hillii'

fra 84 kr.
Almindelig Taks

Taxus baccata

fra 117 kr.

Trillebør

0 varor

Ingen varer i kurven.