Menu
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Laurbærkirsebær Herbergii: Ukendt og uønsket? Eller hvad?

Laurbærkirsebær herbergii er måske en af de mest ukendte laurbærkirsebærhækkke i Skandinavien, men det skal nok ændre sig. Laurbærkirsebær hebergii har nemlig vist sig at være en af de mest hårdføre laurbærkirsebærhække. Hebergii er især ideel som lav eller middelhøj grøn hæk. Bladene er smallere end for eksempel hos laurbærkirsebær Novita, og om foråret får hækken smukke, hvide blomster. Se vores priser her.

Vores konkurrencedygtige laurbærkirsebærpriser

I vores priskonfigurator kan du hurtigt komponere din ideelle laurbærkirsebærhæk. Afhængigt af tilgængeligheden vælger du mellem hækkeplanter i potte eller med rodplump. Højden varierer mellem 80cm og 200cm, og du kan vælge mellem kvaliteterne forgrenet (Xklusiv) eller velgrenet (Limited). Den velgrenede variant sikrer dig hurtigere afskærmning i haven end den forgrenede.

Rabat på din laurbærkirsebær herbergii

Når du har fundet den samlede pris på din hæk i priskonfiguratoren, vil du kunne se en rabatknap ved siden af trillebøren. Hvis du kunne tænke dig at finde ud af, om vi kan tilbyde dig et endnu bedre tilbud, end det du ser på hjemmesiden, kan du trykke her. Vores kundesupport vender så tilbage hurtigst muligt med et eventuelt tilbud.

Tidligere kunders billeder og anmeldelser

Vores mission er at spille med åbne kort, og det har været nøglen til succes for Plantinavia. Vores kunder elsker at dele deres erfaringer på platforme som Trustpilot eller at vise billeder frem på Instagram. Så spekulerer du stadig på, om det er os, du vil købe hæk fra? Læs vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er bedømt som den allerbedste planteskole i hele Europa.

Hvad kan du ellers finde på denne side?

En oversigt over laurbærkirsebær herbergiis egenskaber
Laurbærkirsebær videoer
En oversigt over alle tilgængelige varianter af vores laurbærkirsebærhæk
En praktisk FAQ med de mest almindelige spørgsmål om laurbærkirsebær herbergii

Har fået leveret 270+ flotte…

Har fået leveret 270+ flotte Laurbærkirsebær planter, i en fin højde 80+ oven i hatten var der lige lagt 100m drypslange ved. Forud betalt udlandsoverførelse. 👍 God service, kvalitet og i det hele taget en god oplevelse. Køb køb køb

Rasmus Hansen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort beskrivelseEn af de mest vinterhårdføre sorter af laurbærkirsebær og karakteriseres primært af sin smalle koniske vækst.
Hårdførhed over vinterenFrost-resistent og hårdfør ned til -27 grader
VækstTæt og opretstående, pyramidalsk til konisk vækst, meget slank og kompakt.
Højde efter 10 år150 – 200 cm
LøvStedsegrønt løv med mørkegrønne blade (op til 15 cm) i smal og langstrakt form.
VæksthastighedRelativt langsomt voksende for en laurbær hæk, omkring 20 - 40 cm i højden.
VinterbladeStedsegrønt løv uden væsentlig ændring om vinteren.
GiftighedGiftige komponenter
Krav til lysSolrigt til skyggefulde, men helst halvskygge.
Max højdeMaksimal opnåelig højde: 3 meter. Maksimal opnåelig bredde: 2 meter.
AnvendelsePå grund af sin koniske, kompakte vækst egnet til mellemhøje hække samt enlig plante.
FrugterRøde / sorte bær
Pigge/torneIngen
PlaceringstipsMeget modstandsdygtig, tolererer frost og lave temperaturer og kan udsættes for stærk vind.
JordbundTolerant over for de fleste jordtyper, trives optimalt på næringsrige, ikke for tørre, veldrænede jordbunde.

FAQ

Hvordan måler I planterne?

Højden måles som højden på selve planten, hvilket vil sige, at rodklumpen/potten ikke medtælles.

Hvor stor er rodklumpen/potten på mine planter? Og hvor stor en grøft skal jeg grave?

Disse informationer finder du under billedet af din valgte hæk på hjemmesiden. Klik på den højde, du har valgt, og du vil se et ikon under billedet af planten. Det viser størrelsen af ​​rodklumpen/potten. Grøften skal så være 1,5-2 gange større end rodklumpen.

Skal jeg beskære planterne allerede ved plantningen?

Nej, vent med at klippe hækken, til den begynder at etablere sig. Du kan godt trimme lidt, men ikke den helt store klipning, før den har slået rod.

Skal jeg gøde, når jeg planter?

Nej, vent med at gøde dine planter til næste forår.

Hvor meget vand har mine planter brug for?

Nyplantede hækplanter skal have en hel del vand. Sørg for, at jorden hele tiden er fugtig (ikke våd) helt ned til rødderne. Dette gælder hele det første og andet år. Vand grundigt, indtil der kommer frost i jorden, tag så en pause over vinteren, og begynd at vande igen, når frosten forsvinder.

Vis alle spørgsmål

Pris oversigtFiltrer dit valg::

Blog

Fritdyrkede planter eller potteplanter

skrevet af Richard van der Wal

Häckplantor är som myrstackar Man brukar jämföra häckplantorna med myrstackar. Det som finns över marken finns också under marken, eller tvärtom. Vad man menar är att krukodlade växter har en kompakt rotklump vilket är bra eftersom där koncentreras kraften, men eftersom växten inte har tillräckligt med plats för sina rötter, så blir inte heller växten …

Læs videre
2553

Plantinavias unikke transporter

skrevet af Richard van der Wal

Vores metode Vi arbejder med hurtige transporter. Vi gør alt for at den opgravede hækplante udsættes for minimal stress, og dermed kan fortsætte med at vokse, uden at skulle gendannes. Sådan gør vi: 1. Deadline for ordrer er om onsdagen, nogen gange er det muligt at afgive en ordre om torsdagen. Efter disse er afgivet, …

Læs videre
2662

Vores hækplanter dyrkes i humusrig sandjord På vores hollandske planteskole investeringer vi enormt meget i et sundt og aktivt liv i jorden. Når alt kommer til alt, gælder det, at jo bedre jordens kvalitet og tilstand, jo bedre har vores levende hegn det. Vi indhenter også specialuddannede jordbundseksperter, der hvert år undersøger jorden i vores …

Læs videre
2640