Menu
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Thuja Smaragd: Plantinavias mest eksklusive thuja

Vores priser på thuja smaragd er sindssygt gode – især i betragtning af den suveræne kvalitet, vi leverer. Køb din smaragdhæk i dag, og du kan nyde din flotte, stedsegrønne thujahæk allerede i næste uge. Din nabo kommer til at tabe kæben!

Hvis din thujahæks udseende er din førsteprioritet, vil du sikkert falde pladask for thuja occidentalis smaragd. Dens imponerende lysegrønne farve, kompakte vækst og unikke koniske udseende gør, at den betragtes som den mest luksuriøse hækkesort af alle. Men det er selvfølgelig vigtigt at overveje andet end udseendet, inden du vælger. Eksempelvis er tæthed, jordtype og hårdførhed også vigtige faktorer. Se forskellene på vores 3 forskellige thujasorter på denne side.

Priserne på vores thuja smaragd

Prisen på din smaragdhæk afhænger af en række faktorer. Hvor mange meter hæk vil du plante? I hvilken højde? Hvor meget afskærmning vil du have umiddelbart efter plantning? Og vil du have planterne med potte eller rodklump? Derudover er kvaliteten måske de vigtigste faktor: Vil du prioritere at købe en smuk, tæt hæk fra starten eller vælge tyndere planter, der er yngre og mindre tilgroede og derfor billigere? I vores priskonfigurator kan du nemt sammensætte netop den hæk, der passer til dine ønsker.

Kan jeg få ekstra rabat på min smaragdhæk?

Jo flere meter hæk, jo bedre er prisen. Men nogle gange kan vi også smide en ekstra rabat oveni hatten. Hvis vi for eksempel har et felt med hækkeplanter, der skal tømmes, eller hvis vi skal have fyldt den sidste plads i lastbilen for at skåne miljøet. Du kan finde ud af, om du kan få en ekstra rabat, ved at klikke på rabatknappen i konfiguratoren. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med vores bedste tilbud.

Vores kunder er vores ambassadører

Vi behøver ikke at prale af, at vi er Danmarks førende hækkespecialist. Det gør vores kunder nemlig for os. I vurderinger på Trustpilot beskriver tidligere kunder processen fra køb til plantning af deres hæk, og på Instagram kan du se smukke billeder fra kunder, der har valgt os som hækkeleverandør. Hos Plantinavia gælder det, at what you see is what you get – og det er ikke bare planter af topkvalitet men også et suverænt service- og transportsystem.

Yderligere oplysninger om thuja smaragd

Kunne du tænke dig at vide endnu mere om thuja smaragd? Klik på et af nedenstående punkter for at læse mere:

Særlige egenskaber ved thuja smaragd
Video om thuja smaragd
Alternativet til priskonfiguratoren: sammenlign alle højder, typer og priser.
De hyppigst stillede spørgsmål om thuja smaragd hække

Høj og ensartet kvalitet hos Plantinavia

Jeg har handlet hos Plantinavia to gange i år - med stor tilfredshed. I Oktober købte jeg 12 Thuja planter på 2 meter af den angiveligt bedste kvalitet Limited og i maj fik jeg leveret 20 thuja planter på 1,75 af den næstbedste kvalitet Xclusive. I begge tilfælde var der tale om planter af virkelig høj og meget ensartet kvalitet. Navnlig det sidste er ret imponerende i forhold til hvad man ellers oplever. Alle de modtagne planter i samme sending var således meget ensartede i størrelse og udseende, så man ikke behøver at stå og sortere mellem gode og mindre gode eksemplarer. Den sidste sending er selvfølgelig næsten lige plantet, men planterne fra maj har efterhånden haft ½ år i jorden nu og ser stadig friske og grønne ud. Processen med køb og forsendelse var også helt uproblematisk. Det eneste minus, man kan pege på, er, at man ikke blot kan købe nogle få planter, men er nødt til at købe en vis mængde - men det er forretningsmodellen. Hvis man har brug for en større mængde hækpanter af prima kvalitet til en meget rimelig pris, så vil jeg ikke tøve med at anbefale Plantinavia

Peter

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort beskrivelseMeget attraktiv plante. Ensartet, tæt vækst. Fremragende som hæk.
Hårdførhed over vinterenMeget frost-resistent og hårdfør i ned til -40 grader.
VækstSlank, pyramidal.
Højde efter 10 år300 - 500 cm
LøvStedsegrøn, skinnende gylden gul - frisk grøn, bløde. Små skæl-lignende blade former flade reb-lignende skud.
VæksthastighedLangsomt voksende, omkring 15 - 30 cm pr. år.
VinterbladeStedsegrøn, ingen misfarvning. Skinnende og rig grøn
GiftighedGiftige komponenter
Krav til lysFuld sol til delvis skygge. Tolererer fuld skygge. Tætheden af løvet går tabt på skyggefulde steder.
Max højde8 – 10 meter.
AnvendelseHække, alene eller i grupper, baggrundsplanter, frosthårdfør karplante.
FrugterOvale kogler, lysebrune med skæl
Pigge/torneIngen
PlaceringstipsTætheden af løvet går tabt på skyggefulde steder.
JordbundVokser i enhver godt drænet jord, helst i næringsrig sand eller leret jord. pH 6-8.

 

Thuja Smaragd Field

Videoer

FAQ

Hvordan måler I planterne?

Højden måles som højden på selve planten, hvilket vil sige, at rodklumpen/potten ikke medtælles.

Hvor stor er rodklumpen/potten på mine planter? Og hvor stor en grøft skal jeg grave?

Disse informationer finder du under billedet af din valgte hæk på hjemmesiden. Klik på den højde, du har valgt, og du vil se et ikon under billedet af planten. Det viser størrelsen af ​​rodklumpen/potten. Grøften skal så være 1,5-2 gange større end rodklumpen.

Skal jeg beskære planterne allerede ved plantningen?

Nej, vent med at klippe hækken, til den begynder at etablere sig. Du kan godt trimme lidt, men ikke den helt store klipning, før den har slået rod.

Skal jeg gøde, når jeg planter?

Nej, vent med at gøde dine planter til næste forår.

 

Hvor meget vand har mine planter brug for?

Nyplantede hækplanter skal have en hel del vand. Sørg for, at jorden hele tiden er fugtig (ikke våd) helt ned til rødderne. Dette gælder hele det første og andet år. Vand grundigt, indtil der kommer frost i jorden, tag så en pause over vinteren, og begynd at vande igen, når frosten forsvinder.

Vis alle spørgsmål

Pris oversigtFiltrer dit valg::

Blog

Fritdyrkede planter eller potteplanter

skrevet af Richard van der Wal

Häckplantor är som myrstackar Man brukar jämföra häckplantorna med myrstackar. Det som finns över marken finns också under marken, eller tvärtom. Vad man menar är att krukodlade växter har en kompakt rotklump vilket är bra eftersom där koncentreras kraften, men eftersom växten inte har tillräckligt med plats för sina rötter, så blir inte heller växten …

Læs videre
2553

Plantinavias unikke transporter

skrevet af Richard van der Wal

Vores metode Vi arbejder med hurtige transporter. Vi gør alt for at den opgravede hækplante udsættes for minimal stress, og dermed kan fortsætte med at vokse, uden at skulle gendannes. Sådan gør vi: 1. Deadline for ordrer er om onsdagen, nogen gange er det muligt at afgive en ordre om torsdagen. Efter disse er afgivet, …

Læs videre
2662

Vores hækplanter dyrkes i humusrig sandjord På vores hollandske planteskole investeringer vi enormt meget i et sundt og aktivt liv i jorden. Når alt kommer til alt, gælder det, at jo bedre jordens kvalitet og tilstand, jo bedre har vores levende hegn det. Vi indhenter også specialuddannede jordbundseksperter, der hvert år undersøger jorden i vores …

Læs videre
2640