Plantinavia holder sommerferie. Næste levering: Uge 37 (pottedyrket).

Plantinavias unikke transporter

Vores metode

Vi arbejder med hurtige transporter. Vi gør alt for at de opgravede hækplanter udsættes for minimal stress, og dermed kan fortsætte med at vokse, uden at skulle gendannes. Sådan gør vi:

1. Deadline for ordrer er om onsdagen, nogen gange er det muligt at afgive en ordre om torsdagen. Efter disse er afgivet, planlægger vi ruten for transporten. Bestilte planter bliver gravet op på planteskolen mandag morgen.

2. Planterne graves op af vores medarbejdere, ved hjælp af gravemaskiner. De placeres i specielle kasser, som gør, at man kan transportere planterne, uden de bliver beskadiget. De planter som er højere end to meter, lastes på transportbilen på en anden måde. Nu begynder planternes rejse hjem til din have!

3. Hækplanterne bliver nu transporteret fra Holland og videre til Sverige, og du har mulighed for at følge lastbilen via internettet, fra start til slut. Vores chauffør har kontakt med dig, og angiver en omtrentlig ankomsttid.

4. Det tager mellem 24-48 timer fra planterne er gravet op, til de kan være nedgravet i din have. Vi kender ikke andre som gør det på denne måde, og det er noget vi er meget stolte over.

Hvordan gør andre leverandører?

Det normale er at hækplanterne starter deres afrejse fra Holland eller Polen, og når de efterfølgende kommer til Sverige, vil de blive lastet af på en ”aflastningsplads”. Der kan de stå indtil de bliver solgt, eller hentet til videre transport. Det som påvirker planten på en negativ måde, er at der kan gå lang tid før de endelig plantes. I mange tilfælde skal de bruge tid på at komme sig, og væksten står stille på grund af den stress som rodklumpen og planten har været udsat for.

Planternes velvære og kvalitet er i fokus

Rodklumpen er ømfindtlig, og må ikke smides rundt. Når planter bliver lastet flere gange, er der en risiko for at rodklumpen bliver beskadiget. Derfor satser Plantinavia på en direkte transport fra planteskolen og til kundens have, det koster os lidt mere – men med mindre stress fortsætter planterne med at vokse, som om intet er sket. Dette gælder for alle hæktyper, lige fra en morderne takshæk, laurbærhæk til en ligusterhæk og thujahæk.

transport-plantinavia

Trillebør

0 produkter

Ingen varer i kurven.