Menu
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search
  • Plantinavias unikke transporter

Plantinavias unikke transporter

skrevet af Richard van der Wal 19 marts 2018

Updated on 26 marts 2019

Vores metode

Vi arbejder med hurtige transporter. Vi gør alt for at den opgravede hækplante udsættes for minimal stress, og dermed kan fortsætte med at vokse, uden at skulle gendannes. Sådan gør vi:

1. Deadline for ordrer er om onsdagen, nogen gange er det muligt at afgive en ordre om torsdagen. Efter disse er afgivet, planlægger vi ruten for transporten. Bestilte planter bliver gravet op på planteskolen mandag morgen.

2. Planterne graves op af vores medarbejdere, ved hjælp af gravemaskiner. De placeres i specielle kasser, som gør, at man kan transportere planterne, uden de bliver beskadiget. De planter som er højere end to meter, lastes på transportbilen på en anden måde. Nu begynder planternes rejse hjem til din have!

3. Hækplanterne bliver nu transporteret fra Holland og videre til Sverige, og du har mulighed for at følge lastbilen via internettet, fra start til slut. Vores chauffør har kontakt med dig, og angiver en omtrentlig ankomsttid.

4. Det tager mellem 24-48 timer fra planterne er gravet op, til de kan være nedgravet i din have. Vi kender ikke andre som gør det på denne måde, og det er noget vi er meget stolte over.

Hvordan gør andre leverandører?

Det normale er at hækplanterne starter deres afrejse fra Holland eller Polen, og når de efterfølgende kommer til Sverige, vil de blive lastet af på en ”aflastningsplads”. Der kan de stå indtil de bliver solgt, eller hentet til videre transport. Det som påvirker planten på en negativ måde, er at der kan gå lang tid før de endelig plantes. I mange tilfælde skal de bruge tid på at komme sig, og væksten står stille på grund af den stress som rodklumpen og planten har været udsat for.

Planternes velvære og kvalitet er i fokus

Rodklumpen er ømfindtlig, og må ikke smides rundt. Når planter bliver lastet flere gange, er der en risiko for at rodklumpen bliver beskadiget. Derfor satser Plantinavia på en direkte transport fra planteskolen og til kundens have, det koster os lidt mere – men med mindre stress fortsætter planterne med at vokse, som om intet er sket.

2648

Andre blogposts

Fritdyrkede planter eller potteplanter

skrevet af Richard van der Wal 23 marts 2018

Häckplantor är som myrstackar Man brukar jämföra häckplantorna med myrstackar. Det som finns över marken finns också under marken, eller tvärtom. Vad man menar är att krukodlade växter har en kompakt rotklump vilket är bra eftersom där koncentreras kraften, men eftersom växten inte har tillräckligt med plats för sina rötter, så blir inte heller växten

Læs videre
2540

Rodbeskæring og omplantning

skrevet af Richard van der Wal 14 marts 2018

Dyrkes hurtigt Lad os sige at en Thuja vokser omkring 50 cm om året, så vil det tage omkring 2-3 år for en plante at blive omkring 150-175 cm høj. Mange planteskoler ønsker at få høje planter hurtigt, eftersom de sælger bedre når de har en højde på omkring 175 cm. De dyrkes hurtigt, ofte

Læs videre
2537

Den perfekte jordkvalitet til dine hækplanter

skrevet af Richard van der Wal 14 januar 2018

Vores hækplanter dyrkes i humusrig sandjord På vores hollandske planteskole investeringer vi enormt meget i et sundt og aktivt liv i jorden. Når alt kommer til alt, gælder det, at jo bedre jordens kvalitet og tilstand, jo bedre har vores levende hegn det. Vi indhenter også specialuddannede jordbundseksperter, der hvert år undersøger jorden i vores

Læs videre
2627
Flere posts