Menu
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Plant vores prisbelønnede avnbøg som hæk

Se de prisbelønnede avnbøgeplanter, som alle snakker om, lige her. Bestil i dag, og plant din avnbøgehæk næste uge. Alle avnbøgeplanter er økologisk dyrkede og leveres omkostningsfrit direkte fra vores hollandske planteskole til dit hjem. Vækstgaranti og betaling ved levering.

Avnbøg (Latin: Carpinus Betulus) er, udover thuja brabant, vores bedst sælgende hækplante. Avnbøgen forveksles ofte med almindelig bøg (fagus sylvatica), men avnbøgen vokser en hel del hurtigere, hvorfor du hurtigt kan få en tæt, firkantet hæk, der sikrer privatliv i din have.

Plantinavias priser på avnbøg

Med den praktiske priskonfigurator kan du nemt få et overblik over vores konkurrencedygtige priser på avnbøg. Vi tilbyder avnbøg i potte og som færdig hæk. Vores planter i potter fås i to kvaliteter; forgrenet (Xklusiv) og velgrenet (Limited). Alle vores avnbøg planter dyrkes på vores økologiske planteskole i Holland.

Rabat på avnbøgplanter

I særlige tilfælde kan vi tilbyde dig ekstra rabat på din avnbøghæk. Brug rabatknappen i priskonfiguratoren. Så kontakter vi dig hurtigst muligt med dine eventuelle muligheder.

Anmeldelser afslører vores suveræne kvalitet

Vi behøver ikke længere prale højlydt af vores hækkeplanters uovertrufne kvalitet. Vores kunder gør det nemlig for os. Som det moderne selskab, vi er, lader vi disse informationer være offentligt tilgængelige ved at dele anmeldelser fra tidligere kunder. Du kan således læse mere om kvaliteten af vores avnbøg i vores anmeldelser på Trustpilot. Vi opdaterer også løbende vores Instagram med billeder, som kunderne sender af deres nyplantede hække.

Flere oplysninger om avnbøg

Udover information om priserne på vores avnbøg planter, kan du på denne side finde yderligere nyttige oplysninger, herunder:

Et overblik over avnbøgens specifikke egenskaber
Produktspecifikke videoer af vores avnbøgplanter i potte
En liste over forskellige varianter af avnbøg i en prisoversigt
Svarene på de mest almindelige spørgsmål om avnbøg – for eksempel: Hvor mange planter har jeg brug for pr. meter? Hvad koster en avnbøg hæk? Og hvordan planter jeg mine avnbøgplanter?

Levering af din avnbøghæk

Vi leverer din avnbøghæk inden for en uge i foråret eller efteråret. Alle planter pakkes omhyggeligt og leveres direkte til din dør, stående på en palle. Vores unikke transportsystem sikrer, at du får helt friske hækplanter. Du behøver heller ikke spørge dig selv, hvornår dine planter ankommer: Næsten alle vores biler er udstyret med et sporingssystem, så du kan følge dine planter hele vejen fra planteskolen til dig.

i ved det allerede I er klart de bedste…

i ved det allerede I er klart de bedste leverandør på markedet. Hvis jeg skulle have en hæk mere ville jeg uden tvivl vælge jer. Jeg har været tryg ved jer , når man kontakter jer er det som at I lukker en ind i jeres “plante familie” planterne er af højeste kvalitet og I hjælper alt hvad I kan. Jeg vil anbefale jer for evigt. I er i min optik den eneste leverandør som jeg til enhver tid vil have fuld tillid til. Tak for jeres skønne planter, de bliver passet plejet på bedste vis og man får kun kvalitet fra jer. Mine bedste anbefalinger til enhver tid. Tak fordi der findes ærlige mennesker stadigvæk

Sus

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Kort beskrivelsePopulær hækplante med et attraktivt og farverigt samspil af løvfældende blade.
Hårdførhed over vinterenEkstremt vinterhårdfør ned til -34 grader
VækstOpretstående, tæt, stort set konisk, busket vækst med en bred krone.
Højde efter 10 år500 – 700 cm
LøvBladene er enkle, ovale, 4-9 cm lange med en slående bølgestruktur.
VæksthastighedHurtigt voksende, 40-60cm pr. år
VinterbladeLys / mørkegrøn om foråret, gulgrøn om sommeren og orangerød om efteråret. Blade falder af om vinteren
GiftighedIkke giftig (normalt)
Krav til lysFuld sol til fuld skygge. Beskyttet eller ubeskyttet placering. Tolerant over for lejlighedsvis frost og overvanding.
Max højde20 – 30 meter
AnvendelseFormede hække, hække der giver privatliv og beskytter mod vind, bi-habitat, fugle-habitat, parker, enlig plante, blomsterdekoration.
FrugterÆgformede, lille ribbet nød, i separate frugtklynger
Pigge/torneIngen
PlaceringstipsEgnet til skygge
JordbundSandet til leret. Lidt sure til alkaliske jordarter, godt drænet. pH 6,1 til 8,5.

 

Agnbøghæk

Videoer

FAQ

Hvordan måler I planterne?

Højden måles som højden på selve planten, hvilket vil sige, at rodklumpen/potten ikke medtælles.

Hvor stor er rodklumpen/potten på mine planter? Og hvor stor en grøft skal jeg grave?

Disse informationer finder du under billedet af din valgte hæk på hjemmesiden. Klik på den højde, du har valgt, og du vil se et ikon under billedet af planten. Det viser størrelsen af ​​rodklumpen/potten. Grøften skal så være 1,5-2 gange større end rodklumpen.

Skal jeg beskære planterne allerede ved plantningen?

Nej, vent med at klippe hækken, til den begynder at etablere sig. Du kan godt trimme lidt, men ikke den helt store klipning, før den har slået rod.

Skal jeg gøde, når jeg planter?

Nej, vent med at gøde dine planter til næste forår.

Hvor meget vand har mine planter brug for?

Nyplantede hækplanter skal have en hel del vand. Sørg for, at jorden hele tiden er fugtig (ikke våd) helt ned til rødderne. Dette gælder hele det første og andet år. Vand grundigt, indtil der kommer frost i jorden, tag så en pause over vinteren, og begynd at vande igen, når frosten forsvinder.

Vis alle spørgsmål

Pris oversigtFiltrer dit valg::

Blog

Fritdyrkede planter eller potteplanter

skrevet af Richard van der Wal

Häckplantor är som myrstackar Man brukar jämföra häckplantorna med myrstackar. Det som finns över marken finns också under marken, eller tvärtom. Vad man menar är att krukodlade växter har en kompakt rotklump vilket är bra eftersom där koncentreras kraften, men eftersom växten inte har tillräckligt med plats för sina rötter, så blir inte heller växten …

Læs videre
2553

Plantinavias unikke transporter

skrevet af Richard van der Wal

Vores metode Vi arbejder med hurtige transporter. Vi gør alt for at den opgravede hækplante udsættes for minimal stress, og dermed kan fortsætte med at vokse, uden at skulle gendannes. Sådan gør vi: 1. Deadline for ordrer er om onsdagen, nogen gange er det muligt at afgive en ordre om torsdagen. Efter disse er afgivet, …

Læs videre
2662

Vores hækplanter dyrkes i humusrig sandjord På vores hollandske planteskole investeringer vi enormt meget i et sundt og aktivt liv i jorden. Når alt kommer til alt, gælder det, at jo bedre jordens kvalitet og tilstand, jo bedre har vores levende hegn det. Vi indhenter også specialuddannede jordbundseksperter, der hvert år undersøger jorden i vores …

Læs videre
2640