Menu
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search

Syren: En af de ældste buske i Europa

Den purpur lilla syren (syringa) er en busk med en spændende historie. Almindelig syren kommer oprindeligt fra Tyrkiet, men takket være en lang historie i Wien og Frankrig kan denne smukke sommerbusk også findes i mange skandinaviske haver. De smukke farver og den lækre duft tiltrækker tonsvis af sommerfugle og andre insekter. Kunne du tænke dig en blomstrende syrenbusk? Så sørg for at plante den i fuld sol. Syren er virkelig modstandsdygtig over for tørke og kan godt modstå de kolde skandinaviske vintre!

Vores konkurrencedygtige syrenpriser

Sammensæt din ideelle syrenhæk i vores priskonfigurator. Vi sælger kun syren i potter, og du kan vælge mellem to kvaliteter: Xclusive og Limited. Forskellen ligger i, hvor mange grene planten har. Alle vores Limited-planter dyrkes økologisk og giver dig en tættere og mere luksuriøs syrenhæk hurtigt efter plantning.

Rabat på din syrenhæk

Man bruger ofte syrener til at plante lange blomstrende hække, og i Plantinavia betyder flere planter mere rabat. Ud over vores almindelige rabatter i konfiguratoren kan vi også tilføje lidt ekstra rabat i visse tilfælde. Brug rabatknappen i priskonfiguratoren, og så vender en af vores medarbejdere hurtigt tilbage til dig, hvis du har ret til yderligere rabatter på dine syrenplanter.

Billeder og anmeldelser af syren fra vores kunder

Almindelig syren fås i alle mulige kvaliteter, både i din lokale havebutik og online. Det er derfor vigtigt at være sikker på standarden, inden du køber. Vores kunder ynder heldigvis at dele deres oplevelser på platforme som Trustpilot og Instagram. Hvis du køber dine syrenplanter fra Plantinavia, kan du altså være sikker på, at du ikke køber katten i sækken.

Indholdsfortegnelse almindelig syren

Hvad kan du ellers finde her på siden udover vores priskonfigurator? Her er et hurtigt overblik:

• Du kan se, om almindelig syren kan vokse i din zone

• En oversigt over syrenens specifikke egenskaber

• Produktspecifikke videoer om vores syrenbuske

• En liste over alle de forskellige syrenplanter i prisoversigten

• En liste over ofte stillede spørgsmål om almindelig syren

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse
Vækstzone1-6

Pris oversigtFiltrer dit valg::